hvordan man bruger en HP VGA webcam med henblik

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-02-27

HP VGA webcam er et kabelforbundet kamera , der giver dig mulighed for at videochatte med andre . Du kan endda udføre chat med gratis instant messaging -programmer , herunder AOL Instant Messenger ( AIM ) . Men før du kan begynde at bruge HP VGA- webcam med AIM , skal du konfigurere det ordentligt

Du skal bruge: .
HP VGA webcam
Driver installations-cd'en .
AIM .


1 .
Sæt USB- kablet løbe tør for HP VGA- webcam i en af USB- portene på din computer .
2 .
Indsæt driver installations-cd'en til HP VGA- webcam . Øjeblik , vil en chauffør installationsguiden vises på skærmen . Følg korte instruktionerne for at installere den driver . Også installere HP VGA webcam software , der fulgte med webcam .
3 .
Start AIM . Hvis du ikke har AIM , downloade den gratis og installere den . ( Se Referencer for et link . ) Log ind på din konto , og vælg derefter , hvem du vil videochatte med . Send en kort besked , og vente på den person, til at reagere .
4 .
Klik på " Video " og en besked vil blive sendt til de andre individuelle , spørger , om han ønsker at deltage i en video chat . Når personen vælger " Ja ", videoen chatfunktionen vil indlæse . En video vindue vises på skærmen med den anden brugers webcam image . Til siden , vil være en mindre video vindue med dit billede , så du kan se , hvad den anden person er at se . Juster dit webcam , så du passer ind i skærmen .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man åbner det drejer sig om en fujitsu bærbar 

Kommentarer

Code:
change