hvordan man bruger en dell docking station med andet mærke monitorer

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-02-29

Hvis du har en Dell bærbar computer , kan du gøre det mere nyttigt og nemmere at bruge ved at købe en docking -station . En dockingstation straks forvandler din Dell bærbare til en desktop ved at tillade dig at bruge et eksternt tastatur , ekstern mus og ekstern skærm . Andre enheder, herunder printere og scannere , kan også være knyttet til docking station . Mens Dell docking -stationer er designet til at arbejde problemfrit med Dell skærme , kan du bruge andre mærker såvel

Du skal bruge: .
Dell bærbar
Dell docking station .
Monitor .


1 .
Luk din bærbare computer og slukke for docking station . Fjern netledningen fra bagsiden af dockingstationen .
2 .
Trace kablet fra Dell skærmen til Dell docking station . Løsn forsigtigt fingerskruer og fjerne kablet fra bagsiden af dockingstationen .
3 .
Sæt Dell skærmen til side og placere den anden skærm på bordet . Slut skærmkablet til porten på bagsiden af Dell docking station .
4 .
Tryk på afbryderknappen på dockingstationen at genstarte den bærbare computer. Se den eksterne skærm til at sikre den bærbare video vises . Hvis der ikke er video , skal du holde "Ctrl "-tasten nede og trykke på " F5 ". Denne tastekombination skifter skærmen frem og tilbage mellem Dell bærbar skærm og den eksterne skærm .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:Sådan nulstiller bios password på en dell dimension 745 

Kommentarer

Code:
change