hvordan man kan ændre toner til en HP Color LaserJet 2840

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-02-27

Color LaserJet printere som HP Color LaserJet 2840 giver høj kvalitet output i forhold til inkjet -printere , men kun hvis tonerpatroner renses , vedligeholdes og ændres på en regelmæssig basis . Sensorer i HP Color LaserJet 2840 bruges til at indikere, når tonerniveauet bliver for lavt , og når det sker, er det op til printer ejere at erstatte toner med en ny blækpatron

Du skal bruge: .
Phillips-hoved skruetrækker .
Antistatisk håndled wrap .
Lille flad skruetrækker .


1 .
Vent indtil " toner ud " vises på displayet i HP Color LaserJet 2840 printer . Printeren er designet til at fortsætte med at udskrive høj kvalitet , indtil tonerkassetten er helt tom .
2 .
Åbn topdækslet på printeren , og løft op plastikklap , der dækker tonerpatronen . Rock patronen opad og træk det forsigtigt fri af printeren .
3 .
Åbn kassen med den nye patron og fjern al emballage . HP bruger orange farve til sin emballage for at gøre disse materialer lettere at få øje på .
4 .
Træk den orange faneblad i venstre side af tonerpatronen . Fjern stykke plastik i bunden af tonerpatronen .
5 .
Line op pilen på tonerpatronen med pilen på printeren . Forsigtigt sæt blækpatronen på plads , så vip den nedad , indtil det klikker på plads . Sænk plastkappe over den nye tonerkassette , og luk printerdækslet .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan returnere en SLC 500 processor til den oprindelige fabriksindstillingerne 

Kommentarer

Code:
change