hvordan man kan opgradere en dell 8.400 32 bit til 64 bit processor

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-02-29

Selv om flere år gamle , er Dell Dimension 8400 stadig hurtig nok til at køre Windows Vista , og meget af den nyeste software. Desværre er de fleste af disse systemer indeholder 32- bit processorer . På grund af dette , kan de ikke køre nogle programmer som den nyeste Photoshop med optimal hastighed . Med en lille smule arbejde , er det imidlertid muligt at opgradere en Dimension 8400 til en 64- bit CPU

Du skal bruge: .
skruetrækker
. Stjerneskruetrækker .
Termisk smøremiddel .

Opgrader til en 64- bit CPU


1 .
afbryde strømmen til computeren , og tryk på afbryderknappen i 10 til 15 sekunder . Dette vil klart ud med el gemt inde i computerens komponenter.
2 .
Læg computeren på siden og gå bag systemet . Du vil se to store grå knapper på hver side af PC . Tryk dem ind og trække op . Computerens kabinet vil slide åbne , så du kan få adgang til interne komponenter .
3 .
Træk åbne grønne CPU ligklæde . Det er den mest synlige del . Du skulle nu se køleprofil , der er knyttet til toppen af processoren .
4 .
Udløs låsen holder CPU /køleprofil ned . Tag fat i kølepladen og træk den ud . Processoren vil komme ud med det . På dette punkt, bør du se de tomme CPU soklen og i hundredevis af små huller .
5 .
lirke CPU løs forsigtigt og sæt det til side . Placer den nye 64- bit CPU i soklen . Må ikke skubbe det ind Juster processoren pins med hullerne og lod den falde på plads i stedet . Tag din tid-det er svært at gøre rigtigt første gang
6
Coat toppen med et fint lag af termiske fedt . . Sæt kølelegemet tilbage og sikre låsen .
7 .
Sæt CPU motorkappen og luk computeren sagen .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:Sådan foretages fejlfinding en docking -station 

Kommentarer

Code:
change