hvordan man kan sammenligne bærbare computere med trådløs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-02-27

Bærbare computere er et varmt råvare til både hjemme -og erhvervskunder. Indbygget trådløs teknologi er en forventet funktion i nye bærbare computere. Wi- Fi er meget almindeligt , men trådløst bredbånd indstillinger er også tilgængelige . Det er vigtigt at kende din trådløse muligheder og finde en god pasform til dine behov , når du køber en bærbar computer . Wi-Fi er et must-have , men brugere, der har brug for konstant Web Access fra fjerntliggende steder bør også overveje en bærbar computer med trådløst bredbåndskapacitet
1 .
Bemærk Wi-Fi-standard , der er indbygget i den bærbare computer . Nye bærbare computere vil generelt omfatte den seneste i Wi-Fi udvikling . Brugte bærbare computere kan have ældre standarder som 802. 11b eller 802. 11g . Kigge efter den seneste standard for at sikre den størst hastighed og styrke til dit Wi-Fi- forbindelser . 802. 11n er den mest aktuelle standard , der giver helt op til 300 megabit per sekund i forhold til 802. 11g ' s 54 Mbps .
2 .
Tjek den trådløse bredbånd mulighed for kompatibilitet med din mobiltelefon tjenesteudbyder . Visse trådløse bredbånd adaptere vil arbejde med visse celle udbydere . Den bærbare 's produkt beskrivelse bør klart sige , hvilken udbyder det virker med .
3 .
Vælg en vægt , der passer til din rejse stil . Hvis du har brug for en kraftfuld bærbar computer , der ikke vil blive flyttet ofte kigge efter en computer, der har en stor skærm , masser af opbevaringsplads og en hurtig processor . Wi-Fi er en vigtigere funktion end cellulære bredbånd til en bærbar computer , der opholder sig i et kontor eller i hjemmet . Hvis du skal bære en computer med dig ofte , kan du overveje en let netbook eller ultrabærbar notebook , der har både Wi-Fi og trådløst bredbånd indbygget .
4 .
Sammenlign resten af de bærbare computere specifikationer . Med trådløs muligheder lige overveje størrelsen på harddisken , hastighed af processor , skærmstørrelse , garanti , hukommelse , design og budget . For eksempel, hvis du planlægger at streame en masse video i høj kvalitet over Wi-Fi , kan du ønsker en bærbar computer med en større skærm , god grafik kvalitet og nok hukommelse til at problemfrit afspille videoen . Road krigere der udfører en bærbar computer ud i feltet for at få adgang til internettet via trådløst bredbånd vil måske vælge en let , om end mindre kraftfuld, bærbar .

gode råd og advarsler


 • Ældre bærbare computere uden indbygget Wi-Fi kan få teknologien tilføjet hjælp af installation af en ekstern Wi-Fi -adapter.
 • et trådløst bredbånd adapter kan købes separat fra din celle udbyder .
 • Overvej tilføjede månedlige udgifter til trådløse bredbånd , før de køber en bærbar computer med denne teknologi . Spørg din tjenesteudbyder for at finde ud af om gebyrer .


 • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:anvisninger til, hvordan du erstatte ram i en bærbar computer   

  Kommentarer

  Code:
  change