hvordan man kan spille dine film fra en ekstern harddisk

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-02-28

Moderne computere kan gemme en masse information , men hvis du kan lide at sætte mange film på din personlige computer , kan den plads, fylde op hurtigt . Derfor er det altid en god ide at gemme filer med en masse oplysninger, såsom filmfiler på en ekstern harddisk . Selvfølgelig , du engang har disse film på en ekstern harddisk , du vil ønsker at vide, hvordan man ser dem på din computer . Den gode nyhed er , at disse harddiske er brugervenlige enheder , der gør det nemt at åbne og afspille film , der er gemt på dem.

Du skal bruge:
Computer med media player


1
Tænd din personlige computer og vent på flash ( logo ) skærmen for at give plads til. hovedmenuen . Derefter åbne medieafspiller på dit skrivebord . Hvis du bruger en Mac vil det være iTunes . Windows Media Player til en pc .
2
Slut udgangen af det medfølgende USB ( Universal Serial Bus ) -kabel i porten på din ekstern harddisk . Tilslut derefter den anden ende til USB -porten på din computer . Konsultere brugervejledningen til netop din model computeren, hvis du har problemer med at finde USB-porten .
3 .
Vent på computeren at genkende harddisken og derefter klikke på dets ikon på din computers skrivebord . Hvis du bruger en pc, du kan finde den eksterne harddisk i " Drives "i din computer .
4 .
Rul gennem listen af film på harddisken , indtil du kommer til den, du gerne vil spille og vælge det . Filmen vil så begynde at spille via din computers medieprogram .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:historie keyboarding 

Kommentarer

Code:
change