hvordan man konfigurerer en SonicWALL pro2040

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-02-26

SonicWALL PRO 2040 er en ekstern hardware apparat , der anvendes til at tilføje sikkerhed til net af en enkelt computer eller en gruppe tilsluttet via et lokalt netværk . Apparatet kan tilsluttes til administratoren computere, der bruger Ethernet- kabler , der skal også være tilsluttet et DSL- modem eller en router . Når du bruger apparatet første gang , du skal konfigurere det til netværket ved at tilslutte apparatet til din computer og adgang til SonicWALL guiden på din web browser

Du skal bruge: .
SonicWALL PRO 2040 .


1 .
Slut netledningen af SonicWALL PRO 2040 i en stikkontakten , og tænd på afbryderen sidder på bagsiden af apparatet .

2 .
Slut den ene ende af et Ethernet- kabel i Internet indgang til din router eller DSL -modem . Stik i den anden ende af kablet i " WAN " port placeret på fronten af apparatet.
3 .
Slut den ene ende af et Ethernet- kabel ind i den relevante Ethernet -porten på din computeren. Slut den anden i " LAN " porten på SonicWALL PRO 2040 apparatet .
4 .
Åbn webbrowseren på din computer og indtast " 192. 168. 168. 168 " i adresselinjen i din browser . Den SonicWALL Setup Wizard bør derefter vises på skærmen .
5 .
Klik på " Næste " knappen fra velkomstskærmen og derefter indtaste en ny adgangskode til administratoren konto . Klik på " Næste " knappen .
6 .
Indtast din lokale tidszone til " Change Time Zone " feltet og klik på knappen "Næste" . Vælg det netværk , du bruger , hvis det ikke allerede er valgt , og klik derefter på knappen "Næste" .
7 .
Bekræft indstillingerne for den anden WAN -netværk , og klik derefter på knappen "Næste" . Fortsætter med at bekræfte dine indstillinger og foretage de ændringer, hvor det er nødvendigt.
8 .
Fortsæt med at klikke på " Næste " knappen indtil du kommer til SonicWALL Configuration oversigtssiden . Klik på " Anvend " knappen for at fuldføre konfigurationen og gem dine indstillinger .
9 .
Klik på " Genstart " knappen fra Setup Wizard Complete skærmen for at genstarte SonicWALL PRO 2040 apparatet . Konfigurationen er fuldført.


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan klone en harddisk boot cd 

Kommentarer

Code:
change