om Intel Hyper-Threading teknologi

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-02-16

Intels Hyper-Threading teknologi er designet til at gøre hver behandling kerne på din computers Intel processor ligne det er to processorer til en computers operativsystem . Dette tricks operativsystemet til at tro, det har dobbelt så mange ressourcer at bruge på den CPU at udføre operationer . Intel har udsendt Hyper-Threading teknologi på Intel Core i7 og Xeon 5500 -serien processorer . Den findes også i Intels nyeste Core i3 og i5 processorer

Krav

For at din computer til at bruge Hyper-Threading teknologi, operativsystem , computer processor , og computerens BIOS skal opdateres for at støtte den . Flere af Intel produktlinjer blev indført i 2009 og 2010 , herunder i3 , i5 og i7 processorer , kommer med den teknologi aktiveret fra fabrikken . Hvis du installerer den nye processorer i en ældre computer , kan du nødt til at installere nogle opdaterede BIOS filer for at gøre dem til at fungere korrekt .

Funktion

Hyper-Threading fungerer ved at fortælle computerens operativsystem , der hver kerne kan behandle to tråde af information på en gang . For eksempel, CPU hvis der er en dual core processor med Hyper-Threading , operativsystemet vil behandle så mange som fire tråde igennem det samtidigt . En dual core processor, der er ikke er udstyret med Hyper-Threading kun vil behandle to tråde ad gangen .

Fordele

Det primære formål med Hyper-Threading teknologi er at øge ydeevnen på din computer . Til hjemmet computerbruger , vil Hyper-Threading lade dig køre flere programmer på samme tid , mens ser en stigning i processorens hastighed på ca 133 MHz , afhængigt af hvilke programmer du kører . Edb-programmører kan udnytte teknologien til at tillade programmer at gøre brug af yderligere system ressourcer uden en forringelse af den samlede computerens ydeevne , når Hyper-Threading er aktiveret . Hvis du er en gennemsnitlig computer bruger, vil det fulde udbytte af Hyper-Threading ikke ses før du begynder at multitaske din computer system fortid ved hjælp af et program ad gangen .

Brug

Power PC -brugere kan lide at have mulighed for at vælge , hvilken computer processorkerne deres programmer vil bruge , men Intel Hyper-Threading teknologi er designet til at have kun computerens operativsystem afgøre, hvordan man prioritere computerens ressourcer baseret på den aktuelle og den forventede CPU efterspørgsel af ansøgningerne . Hyper-Threading teknologi er designet til at dele system ressourcer på tværs af computer processorkerner for at optimalt bruge så mange computer ressourcer som muligt på samme tid . For eksempel, hvis en af de to kerner på CPU processor ikke bliver brugt af Windows eller ikke stærkt opgave vil Hyper-Threading dele arbejdsbyrden mellem de to kerner jævnt , hvilket gør fuld brug af CPU .

Business Effektivitet

Da Intel Hyper-Threading teknologi giver mulighed for yderligere edb- programmer til at køre parallelt , uden tab af computerens ydeevne , gør det muligt hurtigere svartider for e-handel -programmerne eller kompliceret business websites . I mange brancher , kan hurtigere hjemmeside og e-handel svartider svare til bedre kundeforhold , da hjemmesiden og e-handel forsinkelser i tider med kraftig brug kan reduceres ved flere sekunder . Hyper-Threading teknologi giver også mulighed for kunder foretager samtidig transaktioner uden tab af performance . Mens nogle af fordelene ved den nye teknologi synes indlysende , da Hyper -Threading teknologi kun blev udgivet i slutningen af 2000'erne , har ingen væsentlige data endnu er udviklet i 2010 for at dokumentere langsigtede forbedringer i virksomhedens produktivitet , bortset fra anekdotiske kortsigtede effektivitetsgevinster bemærket af e-handel websteder ved hjælp af teknologien .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:Hvordan kan jeg gendanne filer fra en dårlig harddisk ? 

Kommentarer

Code:
change