hvordan du opgraderer hk 864n harddisk til 300GB med Maxtor

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-03-01

Der er mange grunde til at opgradere harddisken i din HP 864N skrivebordet . En af de mest almindelige årsager er behov for mere plads . Video og audio applikationer , der ud over mediefiler , kan tage en masse plads på din harddisk . Hvis du har filer , der tager en masse plads , kan du overveje at opgradere harddisken til Maxtor 300 GB harddisk . Heldigvis kan opgradere harddisken i din computer være en af de nemmeste hardwareopgraderinger du kan udføre

Du skal bruge :
stjerneskruetrækker .


1 .
Sluk for computeren , tage netledningen fra sin sokkel og afmonter alle andre kabler eller enheder . Røre en umalet metaloverflade for at aflade statisk elektricitet fra din krop , inden du forsøger at fjerne og installere hardware .
2 .
Fjern de to Phillips-hoved tommelfinger skruer fra bagsiden af computeren tårn . Skub sidepanelet ud af skrivebordet beklædning og sæt den til side .
3 .
Skub de to bevarer fanerne sikre blæserkanal forsamling til skrivebordet huset . Løft blæseren kanalen samling ud af computeren og sæt det ud af vejen .
4 .
Afbryd strøm og data kabler fra bagsiden af harddisken . Skubbe på at fastholde fanerne sikre drevholder til skrivebordet huset , og skub derefter drevet bur samling ud af huset .
5 .
Fjern de tre Phillips-skruer fastholde den hårde kørsel til drevholder . Skub den gamle drev ud af buret og sæt den til side . Skub den nye Maxtor 300 GB harddisk i drevet bur , mens tilpasse skruehullerne på buret forsamling til Maxtor harddisk . Udskift harddisken skruer , re-vedhæfte drevholder til skrivebordet huset og tilslutte data og elkabler til bagsiden af Maxtor harddisk .
6 .
Sæt blæserkanal samling, og derefter erstatte den side adgang panelet og fingerskruer til skrivebordet kabinettet .
7 .
Tilslut strømkablet , eksterne enheder og tænd computeren .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du opgraderer en processor Fujitsu til LifeBook a6010 

Kommentarer

Code:
change