Forskellen mellem input og output -enheder af en computer

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-06-17

Input og output enheder er computerens hardwarekomponenter . Et input enhed er en komponent, der benyttes til at levere oplysninger til en computer , mens en output- enhed giver behandles oplysninger tilbage til brugeren

fælles enheder

De mest almindelige inputenheder er tastatur, mus , scanner , webcam , mikrofon og joystick . Outputenheder omfatter typisk displayet skærmen , højttaler og printer .

Sequence

I computing , er input -enheder bruges før outputenheder . En bruger benytter tastaturet og musen til at skrive og navigere til en video på internettet . Processoren behandler information og spiller videoen tilbage som levende billeder på skærmen , og som ledsager lyd på højttalerne .

Form

Inputenheder er fysisk kommunikerede med af brugeren, og har knapper , nøgler , en linse eller en anden komponent , der er ansvarlig for de faktiske data input . Outputenheder er aldrig kontaktet , er normalt større , og har typisk en skærm eller et sæt højttalere til data output .

Output Typer

Data output kan være af to forskellige typer . Når en skærm viser et åbent dokument , er det kendt som en " blød kopi " , fordi billedet kan erstattes ved at lukke vinduet. Når en printer udskriver dokumentet , er det kendt som en "hård kopi " , fordi de trykte oplysninger er permanent og kan ikke erstattes .

Pris

Inputenheder er normalt billigere end outputenheder .


Previous:Hvordan kan jeg tilføje lyd til dvi for at få hdmi ? Next:define kopimaskine segmenter 

Kommentarer

Code:
change