dvd format typer

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-06-14

Digital Video Discs er en type af lagermedier . Efterhånden som teknologien har udviklet sig det har givet anledning til flere forskellige dvd -formater . Mange af disse formater overlapning , mens andre har forskellige anvendelser . For at købe den rigtige type DVD for en bestemt applikation , skal du forstå deres anvendelse og kapacitet .

DVD-R

DVD-R står for DVD " skrivbare " . Skrivbare dvd'er er engangs-brug " read- only " diske . Det betyder, at når data er skrevet til dem , kan det ikke slettes eller ændres , og det kan kun læses af andre DVD -drev . DVD-R er kommet i to formater , enkelt lag og dual layer . Single Layer DVD-R-diske indeholder 4,7 GB data og bruges typisk i computing applikationer . DVD-R dual layer -diske lagre op til 8. 4GB af data og er almindeligt anvendt til at optage film .

DVD-RW

DVD-RW -diske har alle de samme egenskaber som DVD-R . Ligesom DVD-R -diske , er de tilgængelige i dual-og single- layer -formater . Dog kan DVD-RW -diske anvendes flere gange , fordi overfladen af disken er designet til at være skrivbare . En typisk DVD-RW disk kan omskrives omtrent 1. 000 gange , ifølge Optisk Storage. org . DVD-RW -diske er populære som system og data backup -diske , fordi de kan skrives med nye data efter behov. Særlige typer af DVD-RW -diske , der er udpeget med en ( + ) kan omskrives være selektivt og ikke kræver sletning af hele disken , før nye data kan registreres .

DVD-RAM

DVD-RAM er en speciel slags DVD -disk , der opfører sig mere som Random Access Memory findes i computere end en traditionel dvd . DVD-RAM er designet til brug sammen med specialiserede diskdrev findes i visse industrielle computere og i medier enheder, såsom videokameraer . DVD -RAM -diske kan overskrives , ligesom en DVD-RW , men kan DVD-RAM -diske hurtigt skrives om i målrettede områder , som når en del af video er slettet og derefter igen registreres . Dette giver DVD-RAM -diske , og fordel i forhold til langsommere til omskrivning af DVD-RW . Men i modsætning til DVD-RW , vil de fleste typer af almindelige DVD -drev ikke genkende DVD-RAM -diske .

DVD (+)

DVD-R og DVD-RW -diske med ( + ) udpegning er ikke formelt anerkendes af DVD Forum , der styrer de standarder for teknologi til DVD -diske . DVD + R og DVD + RW -diske blev udviklet ved hjælp af blueprint af teknologi , som DVD-R og DVD-RW . DVD ( + ) diske give bedre resultater i form af færre skrive /læse fejl og fjerne behovet for færdiggørelsen , før afspilning på andre DVD- afspillere . Bortset fra disse faktorer , er DVD + diske er identiske med deres DVD-R og DVD-RW modstykker .


Previous:define kopimaskine segmenter Next:hvordan man programmerer et flash -drev 

Kommentarer

Code:
change