hvordan du gør din egen midlertidig tatovering fra din printer

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-06-28

Midlertidige tatoveringer give dig chancen for at tage en tur på den vilde side uden at skulle foretage en permanent forpligtelse . En smertefri alternativ til permanente tatoveringer , gør dit eget midlertidige tatoveringer derhjemme ved hjælp af en printer viser sig at være en simpel proces for selv den uerfarne computerbrugere . Med brug af en standard printer derhjemme og basale fornødenheder , som gør tatoveringer til enhver lejlighed bliver muligt

Du skal bruge: .
midlertidig tatovering printer overførsel papir
. Hjem printer ( Deskjet ) .


1 .
Vælg et design , som du vælger fra en gratis tatovering flash hjemmeside eller design din egen , hvis du er kunstnerisk .
2 .
Indsæt et ark midlertidig tatovering printerpapir , tynd nedad , ind i printeren .
3 .
Åbn tatovering design billedet efter eget valg i et tegneprogram eller fotofremviser af dit valg , at funktioner udskriftsmuligheder .
4 .
Vælg de udskriftsindstillinger for billedet . Skaler det til den ønskede størrelse .
5 .
Udskriv billedet på ark tatovering printerpapir .

gode råd og advarsler


  • Påfør tatovering , som du ville enhver anden midlertidig tatovering , ved at placere den trykte side nedad på din hud og anbringelse en våd klud på bagsiden til at overføre det til din hud .


  • Previous:hvordan man finder ud blækniveauer i en HP printer Next:hvordan man skaber nemt vbs script online og tilføje en IP-printer     

    Kommentarer

    Code:
    change