hvordan du installerer en dell printer uden en installations-cd

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-06-20

Installation af en ny printer er generelt en nem proces . Du skal blot slutte printeren til computeren og tænde den , og dit operativsystem genkender den nye hardware og installerer de rigtige drivere til det . Men desværre går tingene ikke altid går så glat . Der er tidspunkter , hvor din computer vil bede dig om driver CD-hvis du ikke har den cd , der fulgte med printeren , er det vigtigt at vide, hvordan man finder og installerer den software, du har brug for

Du skal bruge: <. br > Computer .
Printer.
Papir .


1 .
Slut printeren til computeren ved hjælp af enten en parallel -eller USB- kabel . Ældre-stil printere vil normalt bruge en bred parallelt kabel til at forbinde til printeren , mens nyere printere sandsynligvis vil bruge et USB-kabel i stedet . Hvis din printer har en lille firkant forbindelse på bagsiden , er det en USB- printer . Hvis den har en lang rektangulær tilslutning , det er en parallel printer .
2 .
Sæt printeren til en overspændingsbeskytter eller strømforsyning og det på . Tænd din computer , skal du logge på og se højre side af skærmen for en " Ny hardware fundet " besked . Dette er din tegn på, at operativsystemet har fundet printeren, og forsøger at installere de rigtige drivere til det .
3 .
Vent et par minutter , og derefter klikke på " Start " knappen og vælg " Kontrolpanel " fra menuen . Dobbeltklik på "Printere og faxenheder "-ikonet og se til din printer . Hvis printeren er vist, at der , dit operativsystem installeret det uden en cd .
4 .
Besøg Dells supportwebsted ved at gå til support. dell. com . Derfra klik på " Drivere og downloads " og vælg din model printer . Følg instruktionerne for at downloade og installere driveren til din printer . Derefter højre-klik på din printer , vælg " Egenskaber "og klik på " Udskriv testside "knappen for at sende en testside til printeren .


Previous:hvordan man programmerer et flash -drev Next:hvordan man kan fortælle , når en laserprinter tonerpatron er tom 

Kommentarer

Code:
change