hvordan man får en liste over printere i VB6

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-06-26

Led i programmeringen en desktop applikation giver brugerne mulighed for at udskrive . Før brugerne udskriver et dokument , kan du liste alle tilgængelige printere konfigureret på maskinen. Dette giver brugerne mulighed for at vælge, hvor de kan udskrive dokumentet . Du kan få en liste over konfigurerede printere ved hjælp af Visual Basic ( VB ) " Printer " objekt . Printer objekt indeholder en liste over printere , så du kan sløjfe igennem og vise hver en
1 . .
Oprette en heltalsvariabel og tildele det samlede optælling af printere . Dette er nødvendigt , så du ved, hvor mange gange at sløjfe gennem printeren objekt . Koden til at oprette en VB variabel er følgende:
Dim i As Integer
i=Printer. Count
2
Display "Nej printere konfigureres " , hvis brugeren . har ingen installerede enheder . Dette er en fejl check metode til at undgå at vise noget for brugeren . Hvis jeg variablen blev oprettet i trin 1 er nul , så ved du ikke printere er konfigureret . Koden nedenfor annoncerer til brugeren at der ikke er installeret printere :
Hvis jeg=0 Så
MsgBox "Nej printere installeret "
End If
3 .
Loop gennem printeren objektet og tilføje printeren listen til en liste kontrol . Dette giver brugeren mulighed for at klikke på en printer . Koden til at vise hver printer er følgende:
Dim j As Integer
For j=0 til i-1
listbox1. AddItem Printere ( j ) enhedsnavn
Loop
.
4 .
Gem den nye kode , og tryk på " F5 "-tasten . Den " F5 "-tasten kører ansøgningen i fejlsøgeren og giver dig mulighed for at kontrollere den nye kode . Når den køres , kan du se hver printer , der er anført på listen kontrol .


Previous:hvordan man finder ud blækniveauer i en HP printer Next:hvordan man sletter en afbrudt printer i VBS 

Kommentarer

Code:
change