hvordan man kan fortælle , når en laserprinter tonerpatron er tom

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-06-17

Laserprintere kan give bedre kvalitet sammenlignet med inkjet modeller, men omkostningerne til forbrugsstoffer såsom toner og fuser patroner kan være ret høje. Printeren ejere vil naturligt ønsker at få det størst mulige antal sider ud af de dyre tonerpatroner , så det er vigtigt at lære at fortælle , når en patron kan stadig levere kvalitet udskrifter , og når det virkelig nødvendigt at udskifte .

Du har brug for :
Printer
. Computer .
Tonerpatronen .


1 .
Log på din computer og udskrive en testside til printeren . Klik på " Start " knappen , vælg " Kontrolpanel " og derefter " Printere og faxenheder ". Højreklik på en laserprinter , vælg " Egenskaber " fra drop -down menuen og klik på " Udskriv testside "-boksen .
2 .
Kig på kvaliteten af print på den færdige side . Hvis udskriften er lys eller falmet , blækpatronen er sandsynligvis tomme eller i det mindste tomme nok, at det skal udskiftes . Du kan prøve at få nogle ekstra liv ud af din tonerpatron ved at tage den ud af printeren , ryster det kraftigt , og lægge det ind igenUnder normale udskrivning belastninger , kan dette give dig en til tre dage ekstra udskrivning kapacitet .
3 .
Åbn printerdækslet og forsigtigt træk tonerpatronen . Sæt patronen til side , mens du åbner kassen med den nye toner . Træk nye toner ud , men endnu ikke fjerne nogen af de emballagematerialer . Sammenlign vægten af de nye toner med det gamle . Hvis den gamle toner er meget let , det er næsten tom og skal udskiftes .


Previous:hvordan du installerer en dell printer uden en installations-cd Next:hvordan man finder ud blækniveauer i en HP printer 

Kommentarer

Code:
change