hvordan man kan justere skærmens størrelse med en Dell Latitude

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-06-20

Skærmstørrelsen , eller opløsning , kan let ændres på alle Dell bærbare computere. Denne funktion gør det muligt for brugeren at tilpasse visningen for at gøre det mest behagelige at se . Størrelsen kan ændres til enhver tid , så hver bruger kan finde den løsning , at de foretrækker , og derefter ændre det tilbage til standard efter at de har færdig med at bruge det . Prøv forskellige opløsninger for et par minutter for at se , hvad der virker bedst for dig

Windows XP


1 .
Luk alle åbne vinduer og programmer for at undgå at miste arbejde .
2 .

Klik på " Start " og vælg " Kontrolpanel ". Klik på " Udseende og temaer " i det nye vindue . Klik på " Display " og gå til " Display egenskaber . " Vælg "Indstillinger "-fanen .
3 .
Juster skærmopløsning ved at flytte baren på diaset kontrol . Vælg den skærm, du ønsker , og klik på " Anvend ". Er enige om at ændringen ved at klikke på " Ok "og vent at se, om ændringer er forenelige med dine indstillinger . Klik på " Ja "til at beholde de nye indstillinger , eller "Nej "for at ændre det tilbage .

Windows Vista


1 .
Luk alt det, du arbejder på .
2 .
Klik på " Start " og derefter " Control Panel ". Find " Udseende og personlige indstillinger "og klik på " Juster skærmopløsning . "
3 .
Skub den beslutning bjælke til den ønskede indstilling . Klik på " Anvend "for at skifte til den ønskede indstilling . Vent til skærmen for at ændre og klik på " Ja " til at holde den nye resolution .

gode råd og advarsler


  • Ikke-standardiserede beslutninger kan forstyrre visning websider eller videoer . Ændre indstillingen igen , hvis dette er tilfældet .


  • Previous:hvordan får du det drejer sig hinanden på en mac quad core ? Next:hvordan du importerer kontaktpersoner til en mac adresse bog fra excel ?     

    Kommentarer

    Code:
    change