hvordan man skaber nemt vbs script online og tilføje en IP-printer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-06-27

VBScript er en almindelig tekst sprog, der bruges til at automatisere desktop processerne hver gang en bruger logger på en computer . En funktion administratorer kan automatisere er kortlægning enkelte brugers printere . Dette eliminerer behovet for administratorer at kortlægge netværksprintere manuelt for hver computer på netværket . VBScript fil kører hver gang en bruger logger på og sætter IP-printer konfigurationer på maskinen
1 .
Åbn din tekst editor . Du kan bruge en editor så simpelt som Notesblok eller mere avancerede editorer såsom Notepad + + .
2 .
Opret en variabel der holder IP-adresse til printeren . Følgende kode viser , hvordan du opretter en IP variable og sæt den til en værdi : .
Dim IPpath
IPpath=" 192. 168. 1. 3 "
3
Opret en kortlagt printer variabel og sæt den til IP- printer . Følgende kode tilføjes IP-printer på listen over tilgængelige enheder i brugerens Control Panel :
Set printer=CreateObject ( " WScript . Netværk " )
printer. AddWindowsPrinterConnection IPpath
4 .
Luk VBScript fil. " Afslut "-funktionen stopper VBScript processen og lukker filen . Følgende kode fuldfører scriptet : . vbs "
WScript. Quit
5
Gem filen med en filtypenavn VBS fil forlængelse tillader Windows til at køre VBScript kode i stedet for at se det som . et tekstdokument. Dobbeltklik på filen for at teste syntaks . Filen løber og kort en printer til computeren .


Previous:hvordan man finder ud blækniveauer i en HP printer Next:hvordan man får en liste over printere i VB6 

Kommentarer

Code:
change