hvordan man sletter en afbrudt printer i VBS

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-06-25

Visual Basic Scripting ( VBS ) er et sprog, der bruges af netværksadministratorer til at automatisere klientsoftware opgaver . Brug VBS , kan en administrator styre enhedsdrivere , printere , operativsystem indstillinger og brugerkonti . En mulighed administratoren har , er at automatisere printer forbindelser , herunder sletning af ubrugte printer . Processen indebærer anvendelse af en " RemovePrinterConnection () " funktion, som er en del af VBS systemet
1
Åbn den fil, du vil redigere i Notesblok eller en anden tekst editor . VBS er kodet i klartekst , så ingen dyre software er nødvendig for at skabe filerne .
2 .
Oprette en printer objekt . I dette eksempel er netværket som bruges . Dette er at foretrække , fordi det giver dig mulighed for at fjerne en printer på den lokale maskine eller et netværk computer . Nedenfor er den kode , der starter VBS fil : .
Set objNet=CreateObject ( " WScript. Network " )
3
Opret en variabel der holder printeren navn . Nedenfor er et eksempel på at skabe en streng variabel med et printernavn :
strPrinter=" \ \ mincomputer \ MyPrinter "
Erstat " mincomputer " med navnet på et netværk maskine eller din lokale computer navn . Den " MyPrinter "er navnet på printeren på maskinen .
4 .
Tag printeren ud af maskinen . Kun én VBS linje er nødvendig for at fjerne en printer . Koden til at fjerne en printer er :
objNet. RemovePrinterConnection strPrinter
5
Gem filen og give det en forlængelse. " vbs . " . VBS filer automatisk udføres af Windows , når de køres . Når filen er gemt , dobbeltklikke på det på din computer for at teste det . Printeren er fjernet fra din maskine .


Previous:hvordan man finder ud blækniveauer i en HP printer Next:nothing 

Kommentarer

Code:
change