hvordan du udskifter papiret i en bror laserprinter

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-07-30

Brother Laser linje af printere er store enheder lavet specielt til kommercielt brug ( selv om det kan bruges derhjemme , hvis du så vælger ) . Printerne kan oprette forbindelse til en computer via USB-kabel , og mange af dem er også Wi-Fi aktiveret . Men hvis du ejer eller har planer om at købe en Brother Laser printer , du behøver at vide hvordan du udskifter og tilføje papir til printeren

Du skal bruge: .
Printerpapir


1 .
Vent på aktuelle udskriftsjob for at afslutte . Du ønsker ikke at tilføje papir til printeren , mens det stadig er udskrivning , ellers kan du afbryde det aktuelle udskriftsjob eller muligvis forårsage en fejl i den trykte .
2 .
Træk de to nederste skuffer i printeren. De største rum på toppen af printeren huser blæk , mens de nederste to skuffer holde papiret . Den øverste skuffe indeholder den primære papir , og den laveste rumme en reserve.
3 .
Lie papiret fladt ned i papirbakken . Fyld ikke papiret til randen , ellers kan forårsage papirstop . Det er altid bedst at gå med lidt mindre end lidt mere .
4 .
Fyld bunden bakke op med standard-størrelse printerpapir , luk derefter begge bakker , når du er færdig . Du er nu låst og læsset , og klar til det næste udskriftsjob for at komme igennem .


Previous:hvordan man programmerer et flash -drev Next:hvad er en seriel printer ? 

Kommentarer

Code:
change