hvordan man kan donere nogen form for printer patron til en velgørende organisation

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-07-20

Med så mange inkjet -printere i brug , er der et stærkt behov for at genbruge brugte blækpatroner . Uden genbrug i stedet alle de brugte blækpatroner ville ende på lossepladsen , hvor de metaller og andre materialer , der anvendes ved fremstillingen kunne udvaskes til grundvandet og forårsage skader på miljøet . Heldigvis er der en række velgørende og lokale organisationer , at AKE disse blækpatroner og genbruger dem til at hjælpe miljøet og støtte de programmer , de tilbyder
1 .
Spørg skolen dit barn går i at se, om de har nogen form for genbrug program på plads . Mange skoler har implementeret genbrugsordninger for ikke kun blækpatroner , men gamle computere og andet elektronisk affald , så godt.
2 .
Spørg dit lokale bibliotek for at se, om de accepterer brugte blækpatroner til genanvendelse . Mange biblioteker har indført genvinding programmer som en måde at rejse penge til deres vitale programmer samtidig fremme Fællesskabets engagement og miljøbevidsthed .
3 .
Tjek med sparsommelighed butikker og velgørende i dit område og spørge om eventuelle genbrug programmer de kan støtte . Mens din lokale genbrugsforretning ikke vil tage donationer af brugte blækpatroner , kan velgørenhed den støtter har et genbrugsprogram på plads til at råde over disse patroner , mens tjener en god sag .


Previous:hvordan man programmerer et flash -drev Next:hvordan man finder ud sidekapaciteten for blækpatroner til printere 

Kommentarer

Code:
change