hvordan man kan ændre papirstørrelsen på en HP printer

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-07-17

Evnen til at udskrive på mange forskellige størrelser af papir , fra så lille som en kuvert til så stor som juridisk størrelse , kan gøre din printer meget mere nyttigt . De fleste HP-printer -modeller er designet til at rumme en bred vifte af papirstørrelser , men det er op til den person , der bruger printeren til at fortælle det , hvilken størrelse papir der skal anvendes
1 .
Sørg for papirbakkerne i printeren kan rumme den papirstørrelse, du ønsker at bruge . Skufferne på de fleste HP laserprintere har en dimensionering mekanisme, der tillader bakken at acceptere papir, der er mindre eller større end 8 1 /2 inches med 11 inches , men det er vigtigt at kontrollere din printer før du går i gang .
2 .
Træk papirskuffen og kigge efter en låsemekanisme i bunden af skuffen . Denne mekanisme har to billeder af en lås på det-en der viser låsen åben og en der viser låsen lukket . Drej armen til den ulåste position og losse papirbakken .
3 .
Find den størrelse papir, du ønsker at bruge , og skub derefter skuffen guider i den korrekte position . Printeren skal have mærker til fælles papirstørrelser , såsom standard størrelse og Legal-størrelse . Sørg for , at bakken guider er i deres rette plads , så vend håndtaget tilbage til den låste position .
4 .
Log på din computer og finde det dokument, du ønsker at udskrive . Klik på menuen "Filer" og vælg " Udskriv " fra drop -down boks . Klik på " Egenskaber " knappen , og vælg den papirstørrelse, du ønsker at bruge . Sørg for at også ændre bakken , hvis den ulige størrelse der er lagt papir i én bakke .


Previous:hvordan man programmerer et flash -drev Next:hvordan du installerer en dell printer uden en installations-cd 

Kommentarer

Code:
change