hvordan man kan fortryde en papirstop i en Canon-printer

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-07-10

Canon printere har længe været et populært valg for både private brugere og virksomhedsejere , de normalt er ret pålidelig og let at bruge . Alligevel gør opstår problemer , og det er vigtigt for printer brugere at vide, hvad man skal gøre , når noget går galt . Papirstop , kan være en årsag til frustration med en printer , så det er vigtigt at vide, hvordan man skal håndtere dem

Du skal bruge: .
Printer
Ekstra papir .
Betjeningsvejledning .


1 .
Træk papiret ud af bakken og være opmærksomme på eventuelle iturevne eller beskadigede papir . Hvis papiret er beskadiget eller revet det kan være en indikation af, at rullerne i de trykte bakken skal udskiftes . Disse valser er designet til at være rå , så de kan afhente papiret , men med tiden de bærer glat .
2 .
Træk op i toppen af papirbakken , og find ruller nedenunder , hvis du arbejder med en inkjet eller foto printer . Hvis du arbejder med en laser printer trække papiret ud bakken, og se efter rullerne inde i printeren . Skub den gamle ruller ud af holderen og skubbe nye ruller videre, indtil de klikker på plads .
3 .
Tag papiret ud af papirbakken , og fan det grundigt . Papir , der har siddet i bakken vil ofte afhente fugt fra luften , og denne fugt kan gøre papirstykker holde sammen . Når papiret hænger sammen printeren kan forsøge at trække flere ark på én gang , og det kan forårsage gentagne papirstop . Fanning papiret for at fjerne fugt vil forhindre printeren i at snuppe for mange stykker papir på én gang .
4 .
fjerne halvdelen af papiret fra printeren , og genindlæse bakken med de resterende papir . Hvis papirbakken er for fuld , kan der opstå papirstop , så vær omhyggelig med ikke at overfylde printeren .


Previous:hvordan man finder ud blækniveauer i en HP printer Next:hvordan man kan klare et papirstop i en HP printer 

Kommentarer

Code:
change