hvordan man kan genopfylde Dell-printere

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-07-27

Genopfyldning af en blækpatron på din Dell- printer, vil spare dig for en masse penge hvert år som Dell blækpatroner kan blive meget pebret . Genopfyldning en blækpatron tager også en masse mindre tid end at køre til en butik og købe en anden blækpatron-hvis butikken selv bærer din model . Hvis du ønsker at spare en masse tid og penge , når du bruger din Dell printer , lære at genopfylde din Dell blækpatroner

Du skal bruge: .
Blæk refill kit
Blækpatron .
Væv.
Pap


1
Hvis du ikke har købt en blæk refill kit allerede , kan du prøve at købe en blæk refill kit , der er lavet specielt til blækpatron i printeren . ; Det vil normalt indeholde instruktioner om , hvordan genopfylde blækpatroner , at refill kit er lavet til . Men den vigtigste detalje er at have en blæk flaske med en sprøjte vedlagt.
2 .
Tag blækpatronen ud fra din Dell- printer og placere den på karton , som du vil bruge som din arbejdsplads . Find påfyldningshullet af blækpatronen , som er mest sandsynlig på bagsiden eller bunden på en Dell blækpatron . Hvis den blækpatron har en forseglet påfyldningshul , finde manualen til for at få instruktioner om , hvordan man åbner den , eller ringer til Dell teknisk support for at få hjælp .
3 .
Tag sprøjten og langsomt tryk den ind i svampen indersiden af påfyldningshullet . Meget forsigtigt , fylde blækpatronen svamp med blæk , indtil det ser ud til at være fugtig . Øve for stort tryk vil gøre svampen breder sig, hvilket kan forårsage, at blækket flyde ud ujævnt ved udskrivning . Luk påfyldningshullet , hvis det er nødvendigt , når du er færdig .
4 .
Tør fylde hullet i patronen med væv indtil der ikke er snavs omkring påfyldningshullet . Sæt blækpatronen til printeren og prøve det af ved at udskrive et par sider . Din printer skal være klar til udskrivning igen .

gode råd og advarsler


  • Hvis du har manualen til din Dell printer , kan du bruge denne for at få instruktioner om , hvordan du genopfylde din blækpatron , de fleste Dell manualer har instrukser om denne proces .


  • Previous:hvordan man programmerer et flash -drev Next:hvordan man kan genopfylde dell blækpatroner til printere     

    Kommentarer

    Code:
    change