hvordan man kan genopfylde kanon printer blæk

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-07-06

Når din Canon printer løber tør for blæk , kan du tror , du har brug for at gå tilbage til butikken og købe en ny blækpatron . Dette er ikke altid tilfældet. Blækpatroner er dyre , og hvis din originale patroner er i god stand kan du fylde blækket selv . Du bliver nødt til at købe en Canon blæk refill kit til at sikre, at du får den rigtige farve og særlige instruktioner specifikt til din Canon-printer . Refill kits koste langt mindre end nye blækpatroner , og snart vil du være påfyldning blæk som en professionel.

Du skal bruge:
avis
. Canon blæk refill kit .


1 .
Tænd for printeren og åbn låget . Blækpatronerne skal glide til syne . Fjern de gamle patroner og lægge dem på en flad overflade , som f. eks et bord , der er dækket med gamle aviser for at beskytte mod spild .
2 .
Tag blæk flasker fra Canon blæk refill kit sammen med sprøjten . Læs brugsanvisningen for eventuelle detaljerne om , hvor meget blæk du skal bruge i printeren . Kontrollere for eventuelle advarsler sættet kan omfatte omkring genpåfyldning et Canon blækpatron .
3 .
Skru låget til en af de blæk flasker og find de matchende farvet blækpatron . Find hullet på toppen af blækpatronen og stikke spidsen af sprøjten igennem for at sikre, at den er åben .
4 .
Sæt sprøjten i den farvede blæk flasken og langsomt fylde den med blæk . Fyld det hele vejen , medmindre sættet bestemmer andet . Hvis det giver et specifikt beløb på blæk til at bruge , fylde sprøjten kun til den linje mærkning , der specifikt beløb .
5 .
Sæt sprøjten ind i hullet i de tilsvarende farvede blækpatron . Skub den ned , indtil du føler, at det rører bunden af blækpatronen . Træk lidt opad for at give farven plads til at flyde , og tryk ned på toppen af sprøjten . Hold knappen , indtil du ser blæk nær toppen af patronen eller på hul du har indsat sprøjten ind. Stop fylde patronen selvom der er blæk tilbage i sprøjten .
6 .
Fjern sprøjten og sprøjte den overskydende blæk tilbage i blækhus . Tør toppen af blækpatronen ud med en køkkenrulle og læg den tilbage i printeren . Skyl sprøjten med varmt vand og lad det tørre . Gentag denne proces for at fylde de andre farvede patroner og endelig den sorte blækpatron . Kør en test print efter installation af blækpatronerne for at sikre, at de fungerer korrekt .

gode råd og advarsler


  • Hvis dine blækpatroner er gamle eller tørret ud , genopfyldning dem kan ikke arbejde . Det er bedst at fylde blæk , så snart den bliver lav, og erstatte patroner med nye efter et eller to påfyldninger .


  • Previous:hvordan man finder ud blækniveauer i en HP printer Next:hvordan du installerer printere med VBScript     

    Kommentarer

    Code:
    change