hvordan man kan gøre min printer til rådighed for alle computere på mit trådløse netværk

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-07-21

Aktivering printerdeling kan spare en betydelig mængde tid og besvær blandt de forskellige medlemmer af dit hus , da de ikke bliver nødt til at spilde tid overførsel af dokumenter og andre oplysninger til den "officielle " printer computeren for at skabe en kopi af deres data . Deling af en printer på tværs af et trådløst hjemmenetværk er nemmere end du måske tror , kræver kun få minutter af din tid
1 .
Adgang til printeren ved at gå til " Start " menuen , og derefter gå til " Control Panel ", derefter vælge indstillingen for " Printere ". Kig gennem listen , der vises , og find din tilsluttede printer . Dette bør være enkel, hvis du kun har prøvet en printer , da det vil være den eneste optagelse på listen .
2 .
Højreklik på din printer for at åbne op for forskellige muligheder til konfiguration . Vælg den mulighed for " Sharing ". Klik på afkrydsningsfeltet , der angiver "Del denne printer "( eller noget i den retning ) , og tryk på " OK "for at fuldføre processen.
3 .
Genstart printeren , computeren er sluttet til printeren , og alle computere på hjemmenetværket . Frigivelse af , genstart , og genskabe computere på netværket vil placere dem alle på samme legendariske " side ", informerer dem om, at der nu er en printer , der skal tilgås efter behag.


Previous:hvordan man programmerer et flash -drev Next:hvordan man kan donere nogen form for printer patron til en velgørende organisation 

Kommentarer

Code:
change