hvordan man kan klare et papirstop i en HP printer

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-07-09

Papirstop er blandt de mest almindelige-og mest frustrerende-printer problemer. Når disse opstår papirstop , er det vigtigt at finde kilden til marmelade og behandle den så hurtigt som muligt . Der er en række fælles marmelade point , og printer ejere har brug for at vide hvordan man kan håndtere med hver af dem

Du skal bruge: .
Printer
Ekstra ruller .
Tonerpatronen .
Fuser patron .
Ekstra papir .


1 .
Åbn alle døre på printeren til at forsøge at finde papirstoppet . Vær opmærksom på , hvor papirstoppet er fundet, da det vil fortælle dig en masse om , hvilken del af printeren ikke fungerer korrekt. For eksempel hvis din papirstop , så snart det kommer ud af papirbakken , kan bakken ruller skal udskiftes . Hvis papiret sætter sig fast under tonerkassetten , at patronen kan ikke sidde korrekt .
to .
Træk alle papirbakker og derefter skubbe dem i en ad gangen og sende en testside til printeren . Brug denne metode til at afgøre, hvilken papirbakke der er årsag til problemet . Når du bestemme, hvilken skuffe der forårsager problemet træk at bakke ud af printeren og derefter løfte den op for at fjerne det . Find rullerne på indersiden af printeren, og fjern forsigtigt rullerne fra deres indehavere . Erstatter de ruller , presser dem på indehavere , indtil de låser på plads . Skub bakken tilbage ind i printeren , indtil den fanger .
3 .
Åbn den venstre låge på printeren , og find fuser patronen . Vend blå faner ned for at frigøre fuseren , derefter forsigtigt skubbe den ud af printeren . Kig efter fastklemt papir , der kan blive hængende i fuseren . Hvis papiret fortsat papirstop i højre side af printeren fuserenheden sandsynligvis skal udskiftes . Skub den nye fuser i printeren , klappen så den blå faner ned for at låse den på plads .
4 .
Hold øje med størrelsen af den papirbakker . HP printer bakker vil have en linje, der angiver det maksimale beløb for avisen, at bakken kan holde , men fylder bakken hele vejen op til den linje kan medføre papir at jamme , da det kommer ud af bakken . Prøv at fjerne et par ark papir, så bakken er ikke overfyldt .


Previous:hvordan man finder ud blækniveauer i en HP printer Next:hvordan man tilslutte en printer til en ny Dell-computer 

Kommentarer

Code:
change