hvordan man kan konvertere en HP All - in-one printer til trådløs

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-07-28

Hewlett- Packard All -in-One printere giver dig en masse funktionalitet til din dollar . For prisen på en maskine, får du en printer , en fax maskine , en scanner og kopimaskine , som alle kan komme i handy , hvis du kører et hjemmekontor . Men hvad nu, hvis du har købt din All-in- One printeren, før trådløs tilslutning blev standard ? Endnu ældre HP All-in- ones har USB- porte , så før du smider dine aktuelle all-in -one , kan du overveje at købe en enkelt enhed, der lader enhver computer med en USB- port kommunikere trådløst med din HP All-in- One printer .
1
Køb en trådløs printer adapter . . Flere virksomheder fremstiller denne type udstyr .
2 .
Hent og installer den nyeste driver til din All -in-One fra HP. com /cposupport /eschome. html

3 .
Tænd computeren og printeren . Sæt en del af din adapter i din HP All-in- One ( det burde være indlysende , hvilken del til at tilkoble , fordi de fleste printerens USB -porte se anderledes ud fra computerens USB- porte ) .
4 .

Sæt den anden side af adapteren i en ledig USB -port på computeren . Efter et par øjeblikke , vil printeren være klar til brug , lige som om den var tilsluttet via en almindelig USB- forbindelse .

gode råd og advarsler


 • Den maksimale rækkevidde af en type adapter er 66 fod . Men , får du det mest pålidelige signal ved at holde computeren og printeren tættere sammen .
 • Da Bluetooth -signalet ikke er krypteret , dette er ikke en god konvertering mulighed , hvis du bruger en All -in-One printer til udskrivning eller scanning meget følsomme dokumenter , især hvis du bor i et byområde med mange mennesker, der bor i nært hold . Selv om dette er usandsynligt, at sagen for de fleste mennesker , bør du være opmærksom på , at ethvert signal går gennem luften er sårbar over for snagen .


 • Previous:hvordan man programmerer et flash -drev Next:hvordan man kan genopfylde Dell-printere   

  Kommentarer

  Code:
  change