hvordan man kan rette en papirstop i en Canon-printer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-07-07

Selv om Canon måske bedst kendt for sin serie af kameraer , virksomheden tilbyder en bred vifte af computergenererede printere også . Hvis du bruger en Canon printer , kan du lejlighedsvis har at gøre med en papirstop . Dette sker, når alt for mange stykker papir ind i printeren og print cyklus kan ikke fuldføres, da papiret sidder fast i maskinen . Der er et par måder , du kan gå om berigtigelse af dette emne
1 .
Træk forsigtigt en af de sider , der sidder fast i Canon-printer . Du kan føle et let tryk bedrift mod papiret . Fortsæt med at trække , indtil papiret kommer fri . Gentag denne proces, indtil du fjerner alt papir .
2 .
Fjern alle printerens papir fra papirbakken . Hvis du oplever et papirstop ofte , skal du bruge en anden slags papir .
3 .
erstatte de nuværende papirblanketter med en tykkere papir ( se på papiret vægt på etiketten ) . Tykkere plader af papir er mindre tilbøjelige til at holde sig til hinanden . Når papiret er ultra-tynd , kan rullerne på printeren let hente tre eller fire stykker på en gang .
4 .
levne plads i toppen af papirbakken . At lægge for meget papir i bakken kan også oprette et papirstop .
5 .
Undgå at stoppe printeren i midten af et job . Nogle gange afbryde udskriftsjobbet kan sikkerhedskopiere printeren op , forvirrende det og resulterer i et papirstop .


Previous:hvordan man finder ud blækniveauer i en HP printer Next:hvordan man kan genopfylde kanon printer blæk 

Kommentarer

Code:
change