hvordan man kan tilslutte en printer til en HP bærbar

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-07-13

Der er mange grunde til at vælge en bærbar computer over en traditionel desktop , herunder overførsel , enkelhed og evne til at arbejde alle steder fra. Selv så der er tidspunkter, du ønsker de bekvemmeligheder du er vant til med en stationær computer , herunder evnen til at printe dine dokumenter , når du har brug for . Med blot et par enkle trin kan du oprette en printer på din HP bærbar

Du skal bruge: .
Computer
Printer.
Parallel-eller USB -kabel .
Docking station .


1 .
Vælg en docking station til din HP bærbar . En dockingstation giver adgang til ikke bare en printer , men til en ekstern mus og tastatur så godt. Du kan også tilslutte ekstra periferiudstyr , herunder kortlæsere og USB-hubs , til din docking station .
2 .
Placer docking -station på dit skrivebord eller arbejdsstation , og sørg for at placere den ved en sted , hvor både foran og bagpå skal være lettilgængeligt . Sæt netledningen ind i docking station og sæt den ind i din strømstødssikring eller Uninterruptible Power Supply ( UPS ) .
3 .
Slut printeren til docking station ved hjælp af enten en parallel -eller en USB- forbindelse . Hvis bagsiden af din printer har en lille firkantet stik på bagsiden er det en USB- printer . Hvis der er en stor rektangulær tilslutning på bagsiden er det en parallel printer .
4 .
Slut det korrekte kabel fra printeren til porten på dockingstationen , og tænd derefter for printeren .
5 .
Skub den bærbare i docking station , så strøm til docking station på . Du bør se skærmen på den eksterne skærm . Log på din computer og vent til printeren skal anerkendes af dit operativsystem . Har din printer installation disk klar , hvis du har brug for det for at fuldføre installationen . Logge på din bærbare computer og sende en testside til printeren .


Previous:hvordan man finder ud blækniveauer i en HP printer Next:hvordan man bruger en Casio EZ - label printer



 

Kommentarer

Code:
change