hvordan man tilslutte en printer til en ny Dell-computer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-07-08

Tilslutning af en ny printer til din Dell-computer , vil gøre det mere nyttigt og hjælpe dig med at få mere fra hånden . Uanset om du vælger en ægte Dell- printer eller gå med et andet mærke , er det vigtigt at følge de korrekte procedurer , når tilslutte det op

Du skal bruge: .
Computer
Printer.
Blækpatroner .
Papir .


1 .
Tjek den type af forbindelser din Dell PC har . Nogle Dell -computere har USB -porte , andre har parallel porte , og endnu andre har både parallel -og USB -porte . Før du køber en ny printer , er det vigtigt at sikre, at det har de nødvendige tilslutninger til at passe din computer .
2 .
Vælg en passende printer fra dine foretrukne mursten og mørtel eller Internet forhandler . Når du køber din printer , sørg for at det kommer med det korrekte kabel . Nogle printere kommer med en USB- eller parallel kabel, mens andre ikke gør . Hvis kablet ikke er inkluderet i kassen , købe et kabel separat .
3 .
Slut det korrekte kabel til bagsiden af printeren . I tilfælde af et parallelt kabel , er dette den største tilslutning . I tilfælde af en USB- forbindelse , er dette den firkantede ende af kablet .
4 .
Slut den anden ende af kablet til bagsiden af din Dell-computer . Hvis du bruger en parallel forbindelse , kigge efter en lang, rektangulær port, der sandsynligvis rødt . I tilfælde af en USB- forbindelse kigge efter en lille lejlighed slot og passer kablet i , at spilleautomater .
5 .
Hook op strømkablet til printeren , skal du sætte ledningen til din bølge protector eller UPS og tænd for printeren .
6 .
Se det nederste højre hjørne af din computer for de "fundet ny hardware " guiden . Dette er din tegn på, at operativsystemet har fundet den nye printer , og installerer softwaren til det . Hvis operativsystemet ikke er i stand til at finde den rigtige driver , vil du blive bedt om at indsætte den cd , der fulgte med printeren .


Previous:hvordan man finder ud blækniveauer i en HP printer Next:hvordan man kan rette en papirstop i en Canon-printer 

Kommentarer

Code:
change