Hvordan tilføjer jeg en printer til en macbook ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-08-05

Installation af en printer på dit MacBook tager en smule af forskning og et par grundlæggende trin , plus lidt hjælp fra en chauffør og en Wizard . Du vil blive udskrivning af dokumenter , fotos , etiketter og boardingpas på ingen tid . Bare sørg for du har nok blæk

komme online

Sørg for at du er forbundet til internettet for at begynde . Du bliver nødt tilslutning til at køre guiden og finde driveren .

Find Driver

Download driveren til fabrikat og model på din printer ved at besøge producentens hjemmeside og se din printer . Kontroller at se , at du har valgt driveren til din printer model , og også for den korrekte version af Mac operativsystemet. Første generation MacBooks køre 10,4 eller højere , løbende MacBooks køre 10,5 eller højere . At finde ud af , hvilken version din Mac OS er , skal du klikke på Apple-ikonet øverst til venstre på din skærm , og vælg " Om denne Mac . "

Start guiden

Klik på din Apple -ikonet igen for at finde " System Præferencer . " Brug "Print og Fax "knappen for at finde en skærm, der viser din aktuelle printere . Klik på knappen "+" under listen over printere for at starte guiden , som vil hjælpe dig tilføje printeren .

Tilføj Opkaldt printer

Når en liste over printere vises på skærmen , vælg din printer . Ændre sit navn , hvis dette passer dig , eller vil hjælpe dig med at identificere printeren lettere i fremtiden . Klik på " Udskriv med " for en dropdown menu , og sikre at den korrekte printerdriver er valgt . Hvis ikke , klik på " Vælg en driver for at bruge " og finde den driver, du downloadede i dropdown -vinduet . Når du klikker på " Tilføj " knappen , vil printeren vises på din menu med tilgængelige printere .

Tilføj IP -adresse

Hvis din printer har ikke noget navn , tilføjer en IP -adresse ved at vælge " IP " knappen på skærmen og indtaste IP- adressen findes på printeren . En IP- adresse er en serie af fire tal , adskilt af punktummer . Når du har indtastet det , under feltet bør læse "Gyldige og fuldstændig adresse . " Brug "Navn " og " Location " felter for at omdøbe den IP- adresse . Find den chauffør, som anført , og klik på " Tilføj " for at tilføje printeren .


Previous:hvordan man programmerer et flash -drev Next:Sådan finder du din Dell Printer ’s ip-adresse 

Kommentarer

Code:
change