Sådan fejlfinder du en hk netværksprinter

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-08-08

Opsætning af en netværksprinter er en af de bedste måder for virksomhedsejere til at trimme omkostningerne , uden at gå på kompromis med bekvemmeligheden af deres ansatte . Købe en individuel printer for hver medarbejder er dyrt og upraktisk-det er langt bedre at købe en eller to store laser printere og forbinde dem til netværket . Ulempen ved denne fremgangsmåde er , at når netværksprinteren er ikke i orden , vil ingen af de personer på kontoret i stand til at producere papirkopier af deres arbejde

Du skal bruge: .
Computer
Printer.
Netværkskabel .
Netværkskort .
Lille skruetrækker sæt .


1 .
Udskriv en testside . Den nøjagtige proces for at skabe en testside varierer fra producent til producent , men de fleste netværksprintere bruge et menusystem . Naviger til " Information " menuen og se efter en " Configuration side " . Udskrive konfigurationssiden og kigge efter en IP -adresse . Hvis IP-adressen er tom eller alle nuller printeren kommunikerer ikke med netværket .
2 .
Kig på netværkskortet på printeren og bemærk indikatoren lyser . Hvis de blinker grønt der er god kommunikation , men hvis lysene er rav netkortet fungerer måske ikke korrekt .
3 .
Brug en lille skruetrækker til at fjerne de skruer , der holder nettet kortet ind Tag printeren og netværkskabel og derefter fjerne netværkskortet . Udskift netværkskortet med et fra en printer , der arbejder-. eller med en ny
4
Send en test udskrive til printeren igen . Hvis printeren er nu kommunikerer med netværket , du ved, at du har en dårlig netværkskort , og at du bliver nødt til at bestille en ny til din anden printer . Hvis printeren stadig ikke virker , så prøv at bytte ud netværkskablet .


Previous:hvordan man programmerer et flash -drev Next:hvordan du installerer en epson POS printer 

Kommentarer

Code:
change