Sådan kører du en printer vedligeholdelse forretning

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-08-25

Hvis du er fortrolig med den måde printere og komfortabel reparere dem , når de bryder , kan du være i stand til at omdanne din specialiseret ekspertise i en fremragende del-eller fuldtid forretningsmulighed. Mange virksomheder nu outsourcer deres printer vedligeholdelse og reparation til tredjepartsleverandører , og der præsenterer en fremragende mulighed for teknikere , der har den rette blanding af teknisk ekspertise og forretningsmæssige kyndige
1 .
Undersøg licenskrav i din stat og kommune . Licenskravene til printer reparation og vedligeholdelse virksomheder varierer fra sted til sted , og det er vigtigt at have den rette papirarbejde på plads, inden du åbner din virksomhed . Tjek om alle branche-specifikke certificeringer du kan få brug for at vedligeholde og reparere printere .
to .
Kontakt IRS at få en skat identifikationsnummer for din virksomhed . Ligegyldigt hvad størrelsen på din virksomhed , er det vigtigt at lade sig registrere hos skattemyndighederne. Det er en god idé at hyre en advokat , der har specialiseret sig i små virksomheder. Han eller hun vil være i stand til at guide dig gennem registreringsprocessen og hjælper dig med at strukturere din virksomhed korrekt .
3 .
Forskning din lokale marked for muligheder . Når du kommer i gang kan det være bedst at fokusere på små og mellemstore virksomheder i dit omkringliggende område. Store selskaber kan allerede have servicekontrakter på plads med nationale tekniske tjeneste kæder , mens mindre virksomheder kan være mere modtagelig til at arbejde med en lokal leverandør . Kontakte nogle af de største virksomheder i dit område og spørge om deres vedligeholdelse af printeren behov, og hvordan de bliver håndteret .
4 .
Lær så meget som muligt om de store printerproducenter , herunder Hewlett Packard , Dell og Lexmark . For at få succes en printer vedligeholdelse selskab bliver nødt til at være i stand til at servicere alle typer af printere . Check ind certificering gennemføres på grundlag af disse selskaber , samt-at blive en Dell , HP eller Lexmark -certificeret tekniker vil øge din status i branchen og hjælpe dig med at indfange flere kunder .


Previous:hvordan man programmerer et flash -drev Next:hvordan man rent laserprinter valser 

Kommentarer

Code:
change