bror trådløs printer fejlfinding

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-08-20

Den trådløse kapaciteter Brother 's linje over printere eliminerer besværet med at tilslutte elektriske kabler og holde dem ude af syne . De fleste trådløse Brother -printere giver brugeren mulighed for at udføre flere opgaver med den samme printer . Bortset fra trykning, også disse printere understøtter scanning og faxning . Måske det mest almindelige problem er forbundet med disse printere er den manglende udskrive noget som helst . For at undgå en stor del af gætterier typisk forbindelse med fejlfinding en printer , Brother trådløs printere bruger et digitalt display skærm, der ofte giver en fejlmeddelelse . Dog en fejlmeddelelse ofte omfatter flere problemer

Printer Fejler til Print

Hvis printeren ikke udskriver, skal du først kontrollere , at printeren elektriske netledningen er sat i en stikkontakt , og at " On /Off "-tasten , placeret oven på printeren , der trykkes . Hvis printeren har magten, bestemme, om printeren er online . Klik på " Start " knappen på skrivebordet , vælg derefter " Printere og faxenheder ". Højreklik på en gang på printerens ikon og sørge for, at " Brug printer offline " udvælgelse ikke har et hak ved siden af. Hvis et flueben synes , venstre-klik én gang på "Brug printer offline ".

Hvis printeren stadig ikke udskriver, skal du sørge for , at computeren er i stand til at læse det trådløse signal . Hver trådløs adgang router har et unikt netværk indstillinger er indkodet i enheden ved fabrikken, samt et netværk navn . Hvis disse oplysninger er ukendt , skal du kontakte producenten og være parat til at give enhedens serienummer . Tryk på "5 " -knappen på printeren for at få vist " netværk " , efterfulgt af " 2 " for at komme ind i " Setup Wizard . " Når displayet viser , "WLAN Aktiver ? " tryk på " 1 " -knappen for at acceptere . Rul gennem netværksindstillingerne numrene ved at trykke på piletasterne på printeren , indtil netværkets navn vises , og tryk derefter på " OK " knappen . Enter netværksindstillingerne nummeret ved hjælp af printerens tastatur , og tryk derefter på " OK ". Printeren kan tage et par minutter at oprette forbindelse til computeren, og når det sker , vil printeren vises en " Connected " besked .

Fejlmeddelelser

Hvis printeren producerer en " Intet papir Fed ", skal du enten printeren er løbet tør for printerpapir , eller der er papirstop . Efter lastning printeren med papir eller afhjælpning af et papirstop , skal du trykke på enten " Black Start " eller " Color Start " knappen . Et " Out of Memory " meddelelse betyder , at printerens hukommelse er fuld . Denne meddelelse viser sig typisk , hvis faxen eller scanne funktioner er i brug , og maskinen er i færd med at scanne eller faxe dokumenter . Tryk på knappen " Stop /Exit " knappen og derefter vente på den første opgave at afslutte . Den " Out of Memory "-meddelelse vises også , hvis et hukommelseskort eller USB- drev ikke har nok hukommelse for forsøget på opgaven . Enten opgradere til en enhed med en større kapacitet eller slette filer fra den eksisterende enhed .


Previous:hvordan man programmerer et flash -drev Next:hvordan man kan lave en stak ben på en matrixprinter 

Kommentarer

Code:
change