fordele og ulemper i typer af printere

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-08-27

Printere udgør en væsentlig post for studerende , virksomheder , lærere og familier . Du kan vælge mellem mange typer af printere , inklusive inkjet printere , laser printere , alt-i -én printere og bærbare printere . Dine individuelle behov vil afgøre, hvilken type printer er det rigtige for dig .

Inkjet -printere

Inkjet -printere brug bittesmå dråber af blæk for at udskrive tekst , grafik og fotos . Inkjets har flere blækpatroner , herunder en sort patron og enten en kombineret farve patron eller en separat farvepatron . Inkjets kan udskrive fotos hurtigt og billigt og er også effektive til at udskrive sort- hvid tekst , selv om de ikke kan udskrive sort- hvid tekst så hurtigt og billigt som laserprintere . Inkjets varierer i pris fra $ 30 til $ 400 .

Laserprintere

Laser printere bruger toner på en måde , der ligner den proces, af en kopi maskine . Sort- hvid laserprintere kan producere 12 til 18 sider pr minut og kan udskrive tusindvis af sider fra en enkelt tonerkassette , som koster omkring $ 50 til $ 100. Laserprintere repræsenterer et godt valg for en person , der ønsker at udskrive en masse sort- hvid tekst , men de er mindre effektive til farveudskrivning . Farvelaserprintere er langt dyrere og ikke udskrive fotos samt farve inkjet printere .

All -In-One -printere

Alt- i-en printere kombinere funktionalitet af printere , scannere , kopimaskiner og undertiden faxmaskiner i én enhed . Alt-i -én printere ikke koster meget mere end andre printere , men de generelt fylder lidt mere plads . Hvis du også har brug for en scanner og kopi maskine, en alt-i-en printer, kan være en god enhed for dig . Hvis du trykker for plads , kan dog en alt- i-en printer ikke være din bedste valg .

bærbare printere

Bærbar printere , også kaldet mobile eller personlige printere , har den fordel, at små og bærbare . Bærbare printere passe ind i en rygsæk og repræsenterer en stor mulighed for alle, der har brug for at udskrive " på farten ". De fleste bærbare printere kan køre på batteri og kan endda udskrive fotos uden en computer .


Previous:hvordan man programmerer et flash -drev Next:hvordan man finder et stort netværk laserprinter 

Kommentarer

Code:
change