hvordan du fjerner laseren fra gamle laserprintere

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-08-19

Mens det er de printere hovedkomponent ( dælen , er apparatet opkaldt efter det ) , er det overraskende nemt at fjerne en laserprinter er laser fra printeren forsamling med bare et par størrelser skruetrækker .
For en bestemt kigge indenfor en nøjagtig model af printer , kan du prøve at forske det på en fejlfinding forum på internettet . Ellers er der nogle generelle laser-fjernelse af trin, du kan tilpasse sig til stort set enhver laserprinter

Du skal bruge: .
Medium flad skruetrækker
Lille flad skruetrækker .
Bright lyskilde .


1 .
Flip din laserprinter hovedet , skru alle synlige skruer med medium flad skruetrækker , og fjern bunddækslet . Skruerne skal være varierede hele kanterne på undersiden og kan nogle gange være svært at finde , så se nøje .
2 .
Skru lange stang forsamling , der holder blækpatroner med lille skruetrækker og sæt det til side , udsætte lasersystem midt bag på printeren . Shine et klart lys ind i dette område for at hjælpe dig med at finde de små skruer, der holder det på plads .
3 .
forsigtigt skrue lasersystem af holderen ind i printeren , og træk forsigtigt ud båndkablet forbinder den til printerens drift bord. Din lasersystem bør nu være helt afmonteres .


Previous:hvordan man programmerer et flash -drev Next:inkjet vs deskjet printere 

Kommentarer

Code:
change