hvordan du installerer en epson POS printer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-08-07

Salgssted ( POS ) registre kræver printere til at give kvitteringer til kunderne . De mest populære printer i USA har været IBM 's 4610 serie . Andre producenter gør POS printere så godt. NCR og Epson gøre printere , der kan bruges som en erstatning for 4610 -serien af printere . Disse printere er knyttet til registret via et serielt kabel . Hvis terminalen er en IBM 4694 -serien , kan printeren være fastgjort via RS232 eller RS485

Du skal bruge: .
Printer
. Printerkabel .
Strømforsyning ( RS232 kun ) .

RS485 tilsluttet printer


1 .
Sluk enten lade sig registrere med på afbryderen eller ved at tage registeret . Tilslutning af printeren til en levende register , kan det beskadige printeren .
to .
Kig på bagsiden af dette register er der flere havne, som er nummererede . Port 7 er dedikeret til printere . Pågældende havn er den bredeste porten på registret .
3 .
Sæt kablet i printeren først , derefter ind i registret . Kablet skal låses på plads , og hvis det ikke , skal du kontrollere kabelende .

RS232 tilsluttet printer


1 .
Slut strømforsyningen til printeren. De fleste POS printere bruger et 24- volt strømforsyning , bruger kun en strømforsyning designet til din Epson printer
2
Sæt RS232 serielle kabel til printeren . . Læs din Epson printer installationsmanual fordi det er vigtigt at vide, hvilken ende af kablet er sluttet til printeren , og som er knyttet til terminalen .
3 .
Installer printerdriveren til POS controller . Det er controllerens opgave at sende printeren kode til terminalen på boot op .
4 .
Printeren har et sæt dip switches , der sætter printere kommunikation baudhastighed . Baudraten skal være den samme på både registrere og printeren til at fungere korrekt . Som standard , skal baudhastighed være 9. 600 bps .
5 .
Sluk register og lægger det serielle kabel fra printeren til registret . Når registret er startet op , skal printerdriveren være installeret og printeren er klar til brug.

gode råd og advarsler


 • Ikke alle POS registre støtte Epson printere , Du måske nødt til at have en professionel skrive en printerdriver .
 • RS485 porte er drevet , så at sætte alle enheder i mens registeret er tændt , kan forårsage skade på både registrere og enheden .


 • Previous:hvordan man programmerer et flash -drev Next:hvordan man kan forbinde printere via en router   

  Kommentarer

  Code:
  change