hvordan du opgraderer firmware på en printer fra en computer

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-08-23

Firmware er et grundlæggende program, der hjælper din printer funktion , hvis du har en nyere operativsystem kører med gamle firmware , kan du have nogle problemer . Sommetider printere er lavet til at arbejde med firmware allerede inkluderet i Windows eller Mac -styresystemer , der er kendt som " plug-and- play . " Men nogle producenter foretrækker, at du installerer deres firmware i stedet . Opdater firmware på din printer en gang imellem

Du skal bruge:
internetadgang


1
Gå til hjemmesiden for din printerproducenten . . Type i modelnummeret på printeren, i søgefeltet sammen med " firmware og tryk på "Enter . "For eksempel , hvis din printer model navn er " 5600D " , skriv " 5600D firmware . " Den nyeste firmware til din computer bør være opført i søgeresultaterne . Hvis du bruger en Dell , HP eller Canon printer , kan du besøge linkene i Midler til firmware download siden.
2 .
Download firmware til din printer og installere den på din computer .
3 .
Genstart computeren for at anvende ændringerne .
4 .
Gå til Kontrolpanel på din computer og klikke på " Printere og faxenheder ". Højreklik på din printer på siden og vælg " Egenskaber ".
5 .
Klik på "Om " fanen i egenskaber vinduet . Tjek om tallet under "Version "er det samme nummer som firmware du lige har installeret . Den nye firmware nummer skal være der .


Previous:hvordan man programmerer et flash -drev Next:karakteristika ved moderne printere 

Kommentarer

Code:
change