hvordan du opretter forbindelse printere til et trådløst notebook fra en pc

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-08-13

Ved at kombinere et trådløst bærbar computer med en trådløs printer er en fantastisk måde at introducere en lidt fleksibilitet ind i dit hjem eller kontor derhjemme . Du kan placere printeren næsten overalt , der har et trådløst signal , og du behøver ikke at sætte et kabel til din computer for at udskrive dokumenter . Selv om detaljerne i den forbindelse processen variere noget af producenten , de fleste trådløse printer installationer er ens , og ikke forfærdeligt svært

Du skal bruge: .
Wireless-stand Windows bærbare computer .
Producentens installations-cd'en .
USB -eller Ethernet- kabel .
Trådløs router .


1 .
Sørg for at din router og printeren er tændt og at din computer er sluttet til dit trådløse netværk .
2 .

Indsæt printerproducentens installations-cd'en. Vælg " Wireless "fra den menu, der vises . Følg anvisningerne på skærmen , vælge dit netværk og printer , hvis der vises en liste . Hvis dit netværk har en netværksnøgle , skal du indtaste det , når du bliver bedt om .
3 .
Tilslut USB- eller Ethernet -kabel til computeren og printeren , når du bliver bedt af installationsprogrammet .
4 .
Afslut installationsprogrammet og genstart hvis det er nødvendigt . Afbryd USB- eller Ethernet -kabel og udskrive en test dokument . Hvis du har mere end én printer til at forbinde til samme netværk , skal du gentage den samme proces med det .

gode råd og advarsler


 • Du kan sætte printeren hvor som helst i vifte af dit trådløse netværk , men du får hurtigere data-transmissionshastighed , hvis du placerer printeren i nærheden af din router uden forhindringer mellem de to .
 • Må ikke anvendes trådløs udskrivning for alle dokumenter der kan være særligt følsomme . Selvom du kan kryptere det trådløse signal , noget dokument fremsendt gennem luften er potentielt sårbare over for en kyndig person, der ønsker at læse det .


 • Previous:hvordan man programmerer et flash -drev Next:hvordan du fjerner en bror laserprinter fuser   

  Kommentarer

  Code:
  change