hvordan du rengør printeren papirgangen valser

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-08-09

Ligegyldigt hvilken type printer du anvender i dit hjem eller forretning , er det vigtigt at fastholde , at printeren er korrekt . Hvis printeren ikke er rengjort og serviceret regelmæssigt, vil det ikke være i stand til at udføre effektivt , og det kan ikke vare så længe som den ellers ville have . En af de vigtigste dele af vedligeholdelse af printeren holder papirgangen rullerne i topform

Du skal bruge: .
Printer
Computer .
Ekstra ruller .
Blød klud .
Isopropylalkohol .
Vatpinde .


1 .
Træk papirbakkerne fra printeren én ad gangen ved at trække skuffen ud, indtil den stopper, og derefter forsigtigt løfte den op . Løft skuffen op og træk den fri af printeren . Så sæt bakken til side på et bord eller en anden stabil overflade .
2 .
Nå inde i printeren til at føle papirgangen rullerne . Træk hvert af de ruller ud af sin gren og undersøge det . Valserne skal have en ru tekstur-enhver glat ruller skal udskiftes
3
Brug en ren bomuldsklud til at rengøre hver rulle . . Fugt kluden med isopropylalkohol og tør akkumulerede snavs eller papir støv valsen . Sæt rullen side , indtil det er helt tørt , så skub den tilbage på gren og tryk indtil valsen klikker på plads .
4 .
Fortsæt denne proces ved at rense hver af papiret sti ruller . Derefter erstatte papirbakker og sende en test udskrive til printeren .


Previous:hvordan man programmerer et flash -drev Next:Sådan fejlfinder du en hk netværksprinter 

Kommentarer

Code:
change