hvordan du tilslutter en printer med en parallel Kensington Notebook dock

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-08-30

Når brugere af bærbare computere går ud og tager deres computer , de er nødt til at afmontere alle de enheder der er sluttet til computeren . Når du kommer tilbage , har de til at genskabe alle de ledninger til computeren . Kensington Notebook Dock blev skabt for at gøre genetablere alle enheder lettere . Dokken har flere porte, som du kan bruge til at forbinde din eksterne enheder , såsom en printer eller scanner . Når du tilslutte docken til din computer , er alle de enheder der er sluttet til computeren

Du skal bruge:
installationen af printersoftwaren disk .
Parallelporten kabel .


1 .
Indsæt installationen af printersoftwaren disk i computerens cd-rom -drev , og følg vejledningen på skærmen for at installere printersoftwaren . Når du bruger Kensington Notebook Dock , plug and play -enheder , såsom printere , skal du ikke installere software på computeren .
2 .
Slut den ene ende af det parallelle kabel til printeren og andre til den parallelle port på Kensington Notebook Dock .
3 .
Klik på " Start " knappen , vælg " Kontrolpanel " og dobbeltklik på " Printere . " En liste over de printere med software installeret på din computer vises i vinduet .
4 .
Højreklik på printerikonet , der er tilsluttet Kensington Notebook Dock og vælge " Benyt som standard . " Computeren og printeren er nu sat op til at udskrive dokumenter .


Previous:hvordan man programmerer et flash -drev Next:hvordan du tilføjer printere til din Mac 

Kommentarer

Code:
change