hvordan du tilslutter en printer til en router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-08-28

Trådløs udskrivning er meget udbredt i det moderne hjem eller kontor . Denne funktion gør det muligt for dig at bruge en router til at tilslutte mange computere til en enkelt printer . Selv om oprettelse af et trådløst netværk kan lyde som en hård opgave , har de vidundere af moderne teknologi gjort processen meget enkel . Så længe du ikke har noget imod at tilslutte i nogle ledninger og leger med dine hardware indstillinger , vil du være i stand til at slutte printeren til en router på ingen tid

Du skal bruge: .
Wireless computer ( r ) <. br >Router .
Trådløse printer .


1 .
Kontroller, alt dit udstyr er kompatibelt . Hvis du har en trådløs printer , der bruger en " G " -signal , skal du sørge computeren ( r ) du vil have adgang til printeren , har et "G" trådløs router og et "G" kompatibelt trådløst kort ( eller adapter ) . Når du har sørget for alt er kompatibelt, kan du starte indstilling alting op .
2 .
Slut routeren til printeren ved hjælp af et standard Ethernet -kabel . Efter du har tilsluttet to enheder , aktivere trådløs transmission på printeren . Se instruktionsbogen hvis du er usikker på hvordan du aktiverer denne indstilling .
3 .
Start din computer og gå til " Control Panel ". Du bør se en " Netværks-og delingscenter "-ikonet . Dobbeltklik på dette ikon for at starte det trådløse printer nytte , som vil skabe og styre de virtuelle forbindelsen mellem printeren og routeren .
4 .
Klik på " Printer Sharing "i bunden på skærmen , og klik derefter på " Slå Printer Sharing " -knappen . Så gå over til " Vis computere og enheder " sektionen og vælg " Tilføj en printer . " Computeren skal afsløre printeren signal fra routeren . Fremhæv det , og tryk derefter på " OK "for at afslutte processen .


Previous:hvordan man programmerer et flash -drev Next:hvordan du tilslutter en printer via USB til en d - link router 

Kommentarer

Code:
change