hvordan du udskifter blækpatroner hp officejet J4680 All-in -one printere

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-08-26

Udskiftning blækpatronerne på en HP Officejet J4680 All-in -one printer er ikke så svært . Det er noget, som du kun behøver at lære én gang, og så vil du være i stand til at gøre det hver gang du skal udskifte blækpatroner , selv uden denne guide. Dette gælder også for HP Officejet J4500 , J4524 , J4600 , og J4624 All-in -one serie printere

Du skal bruge: .
HP Officejet printer
Blækpatroner .


1 .
Fjern først blækpatronerne fra karton eller plast emballage . Vær forsigtig med ikke at røre ved metal kontakter eller blækdyserne fordi det kan medføre at træsko og svigt som følge af dårlig elektriske kontakter . Blækpatroner kommer med plastik tape for at beskytte de kontakter og blækdyserne .
2 .
Nu skal du nødt til at fjerne de tomme blækpatroner fra HP printer . Tænd HP printer , og vente på, at initialisere før du gør noget . Åbn frontkappen så Blækpatronholderen bevæger sig til højre , hvor du kan få adgang til blækpatronen .
3 .
Fjern den tomme blækpatron ved at trykke ned på toppen af det for at frigøre det . Den venstre blækpatron er for den trefarvede i kassette , mens den højre er for den sorte blækpatron . Fjern den ene eller begge blækpatroner , du vil erstatte .
4 .
Få den nye blækpatron og fjern forsigtigt hylsteret plastiktapen dækker kontakter og blækdyserne . Hold blækpatronen , så de kontakter eller dyse vender væk fra dig . Nu indsætte det i slottet , og forsigtigt skubbe den forreste del af blækpatron på en svagt stigende vinkel , indtil den klikker på plads . Vær omhyggelig med ikke at udveksle den trefarvede med den sorte blækpatron slots . Luk frontdækslet og du er færdig . HP printer vil anerkende nyinstallerede blækpatroner og blækniveauerne vil nu blive opdateret .
5 .
Når du installerer ny blækpatron , anbefales det at du tilslutter den til bedre udskriftskvalitet . Læg almindeligt hvidt papir i papirbakken og klik på " OK " på HP printerens kontrolpanel eller klik på " Ret " -knappen på din HP printer softwaren. HP Printeren udskriver flere linjer , og når det er gjort , alt hvad du skal gøre er at scanne udskriften . Placer udskrive nedad på scannerens glasplade og klik på " OK " på HP printerens kontrolpanel . Giv det et par sekunder og det er gjort . Nu er du klar til at udskrive igen med din HP Officejet J4680 All-in -one printer .


Previous:hvordan man programmerer et flash -drev Next:3 typer af printere 

Kommentarer

Code:
change