hvordan man finder et stort netværk laserprinter

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-08-27

Det er svært at tænke på en mere vigtig brik i hjemmet kontorudstyr end netværket laserprinter . At finde den perfekte nettet laserprinter tager en lidt mere indsats end blot at snuppe den billigste , du kan finde . Faktum er at der er snesevis af modeller fra snesevis af producenter, der , hvad der bør være en let beslutning ganske vanskeligt . Læs videre for at lære om netværket laserprinter og hvilke funktioner du skal være opmærksom på

Du skal bruge: .
netværk
Trådløse netværk.


1 .
Overvej PPM . Hver netværk laserprinter vil liste det er PPM , det er sider i minuttet . Du bør kun overveje denne funktion er du printer mange sider ad gangen , og gør det ofte . For den gennemsnitlige privat bruger dette er dybest set en ubrugelig stat . Helt ærligt , gør det virkelig noget, hvis kuponen tager 5 sekunder at udskrive eller 8 sekunder?
2 .
Bestem den størrelse, du har brug for . Disse dage er det meget nemt at finde et netværk laser printer med en lille fodaftryk , eller space- saver design . Den ulempe med disse designs er , at ofte gange du vil give nogle funktioner, såsom papir håndtering. Kontroller, at netværket laser printer, du overvejer kan håndtere alle de papirstørrelser , du bliver nødt til at udskrive .
3 .
Beslut , hvis du har brug for en høj opløsning netværk laserprinter . Jo højere opløsning jo bedre det vil være i stand til at udskrive fotos og grafik . Hvis du allerede ejer en inkjet printer , er det ikke rigtigt for vigtig .
4 .
Vælg en tilslutningsmetode. Du kan tilslutte en laserprinter til dit netværk ved enten et kabel eller trådløst til din router . Kablet vil koste omkring 20 dollar. Nogle netværk laserprintere har indbygget trådløs . Det er en stor mulighed , især hvis du allerede kører et trådløst netværk derhjemme . Du vil også have den fordel, at kunne dele en laserprinter med alle computere på dit netværk .

gode råd og advarsler


  • Hvis du har et hjem trådløse netværk , du bør vælge et netværk laserprinter med indbygget trådløs forbindelse.


  • Previous:hvordan man programmerer et flash -drev Next:hvordan du udskifter blækpatroner hp officejet J4680 All-in -one printere     

    Kommentarer

    Code:
    change