hvordan man kan købe printer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-08-22

Før du køber en printer , forbered dig med følgende oplysninger og gøre dine egne beslutninger baseret på dine behov .
Du skal købe en printer , så hvad ville du gøre ? Stol på Store sælgere for at vælge den printer for dig ? Dette er ikke en meget god idé . I stedet forberede dig med følgende oplysninger og gøre dine egne beslutninger baseret på dine behov
1 .
Først og fremmest , hvor meget bruger det vil få ? Er det til lejlighedsvis brug , eller du vil bruge det næsten hver dag ? Hvis du planlægger at bruge det en masse bør du først kontrollere antallet af udskrevne sider pr minut . Hvis du vil gøre en masse farveprint , antallet af farvesider i minuttet print er noget, du også bør tjekke . Nogle printere kan have en meget god fart , når der udskrives i sort , men når du udskriver i farve kan være meget langsom . At træffe de rigtige valg, du skal først vide , hvordan du vil bruge printeren , så du ved , hvad de skal koncentrere sig om de funktioner .
2 .
andet tjekke prisen på blæk . Du kan få en printer til en meget god pris , men så brugte for mange penge på blæk . En ting at huske er , at hvis du køber en printer , der bruger en enkelt kugle i tre farver af blæk , når man farve løber ud , du er nødt til at udskifte patronen . Det betyder et spild af penge, fordi du ikke kan bruge de to andre farver på alle , men du er nødt til at smide patronen væk . Derfor vil jeg foreslå at finde en printer , der bruger separate blæktanke til hver farve . Du kan erstatte hver farve individuelt , når den løber ud , spare en masse penge . Du kan også se på blækket er lavet til brug sammen med alle printere uanset producent . De er som regel billigere end printerblæk sælges af »producent . Før du køber dette blæk for at sikre, at instrukserne refill vil arbejde med din printer . De fleste dog ikke tro, indtil du er sikker .
3 .
Sidst, er du spekulerer på, hvad den bedste producent og printer model ? Den eneste vej at gå , er gennem mund til mund . Find ud af , hvilken printer dine venner og kolleger og spørge sig selv , hvad de mener . Er de tilfredse med det? Har de en reparation problem ? Det var svært at acceptere teknisk bistand fra fabrikanten om teknisk support ?
Før du laver en endelig beslutning , du måske gerne se en bestemt tidsskrift , der prøver produkter for at gøre forbrugerne opmærksomme på produkternes kvalitet . Du behøver ikke at købe et magasin , kan du finde dette på folkebiblioteket . En lidt arbejde , før de køber en printer vil spare mange hovedbrud senere .

gode råd og advarsler


  • Har du planer om at bruge din printer til at udskrive billeder og /eller grafik professionelle leder efter ? Hvis ja , kan du købe blæk og specielt papir, se på disse omkostninger , før de køber en printer . Efter købet af dine printere højeste pris , som du ville udelukke brugen af printer blæk vil være på , og derfor til at tage tid til at gennemgå den pris , før du køber printerblæk behov .


  • Previous:hvordan man programmerer et flash -drev Next:hvordan du installerer en HP-printer til boot camp     

    Kommentarer

    Code:
    change