hvordan man tilføjer en netværksprinter til en router via usb

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-08-13

Når du bruger et netværk, kan du ønsker at tilslutte en printer til forbindelsen. Et tilsluttet netværksprinter giver alle computere, der kører på netværket mulighed for at udskrive ved hjælp af enkelt printer . Dette frigør dig fra at installere en printer på hver computer ( og sparer dig en stor sum penge ) . Selvom du kan tilslutte et netværkskabel i nogle printere kan du også bruge en USB- ledning i netværket routeren

Du skal bruge: .
netværksrouter
USB-kabel .
Printer.
Driver installation disk .


1 .
Undersøg netværksrouteren . De fleste nyere netværk routere har et par USB- porte til rådighed . Dette giver dig mulighed for at indsætte flere hardwareenheder , herunder en printer .
2 .
Sæt USB- kablet i USB- porten på bagsiden af den printer, du vil oprette forbindelse til netværket . Sæt den anden ende af USB- kablet til en af USB-portene på nettet routeren .
3 .
Sæt printerens driver installations -cd'en i en computer på netværket og vente på installationsguiden at starte . Følg korte vejledningen for at installere driveren .
4 .
Klik på " Start " knappen på computeren og starte Kontrolpanel . Når i Kontrolpanel , efterfulgt vælge " Printere og anden hardware , " af " Printere og faxenheder ". Vælg den nyligt installerede printer og vælg "Del denne printer . " Klik på " OK " for at bekræfte .
5 .
Fjern installations-cd'en og gentag processen på de andre computere, der bruger netværket . Når du vælger at udskrive et dokument , kan du nu vælge den tilsluttede netværksprinteren , som den enhed, du vil udskrive med .


Previous:hvordan man programmerer et flash -drev Next:hvordan du opretter forbindelse printere til et trådløst notebook fra en pc 

Kommentarer

Code:
change