skal du opgradere din printer hukommelse ?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-08-17

Du kan være i stand til at opgradere printerens hukommelse for at forbedre ydeevnen . I nogle tilfælde kan en printer hukommelsesopgradering spare dig penge over at købe en ny printer , og giver dig den ydelse, du leder efter . Der er flere faktorer at overveje, når de træffer en beslutning om , hvorvidt eller ikke at opgradere . Revidere disse faktorer for at få en bedre forståelse af, hvad du har brug for at vide, hvornår der træffes beslutning om en printer hukommelsesopgradering

Identifikation din printbehov

overveje karakteren af din virksomhed . Er en hurtig printer vigtige for succes i din virksomhed ? Har du udskriver for kunderne , mens de er stå i kø ? En printer opgradering kan skære den tid, det tager at udskrive et dokument med 50 procent , og drastisk forbedre jeres kundeservice .

Har din virksomhed stole på høj opløsning eller farveprint ? Disse typer af udskrivning er hukommelse intensiv , og en lav hukommelse printer kunne være en flaskehals for dig .

Hvilken slags dokumenter kan du Print ?

Hvilken slags trykning laver du ? Hvis du udskriver sort /hvid tekstdokumenter , kan en opgradering nedsætte mængden af tid, det tager for udskriftsjobbet for at starte udskrivningen . Medmindre du udskriver hundredvis af arbejdspladser pr dag , du ikke kan forventes at få meget bang for sorteper .

Store dokumenter kan bremse en printer . En opgradering vil øge printerens evne til at lagre oplysninger og fremskynde adgangen til det . Hvis du jævnligt udskriver store dokumenter , kan du overveje en opgradering .

Printing PowerPoint dias , web -sider , kan PDF- dokumenter og billeder bremse en printer . De tager mere computerkraft til at behandle , da de er mere kompliceret job til en printer . Hvis du udskriver disse typer af dokumenter , vil en printer hukommelsesopgradering fremskynde jeres job .

Printeren har specifikationer på hvor mange sider i minuttet den kan udskrive på en given DPI ( Dots Per Inch ) . Det er normalt den standard opløsning til udskrivning til denne enhed . Hvis du udskriver højere opløsninger , går det at tage længere tid . Du kan sænke sig tid til at udskrive en høj opløsning dokumenter ved at opgradere printerens hukommelse .

Høje Brug Printere

Hvor mange mennesker er udskrivning på din printer ? Hvis du har et netværk , hvor mange brugere deler en printer , er alle de ovennævnte problemer forstærkes . Chancerne er du har medarbejderne står ved printeren venter på deres dokumenter at udskrive . Måske en printer hukommelse opgraderingen er mest hensigtsmæssigt under disse omstændigheder.

Får du hukommelse relaterede fejl ? Opgradering , hvis du modtager en " Out of Memory " fejl .

Hvad de kan forvente fra en printer hukommelsesopgradering

Du skal se at få en 30 til 50 procent reduktion i den samlede udskrivning tid med en hukommelse opgraderingen . Hvis dette ikke vil købe dig nok kapacitet til dine udskrivningsbehov , vil du være bedre stillet købe en anden, og måske endda tredjedel printer .

ikke forvente meget fra en opgradering , medmindre man i det mindste kan fordoble din eksisterende hukommelse .


Previous:hvordan man programmerer et flash -drev Next:hvordan du installerer en tromme i en printer 

Kommentarer

Code:
change