forskellen mellem de mandlige og kvindelige stik på en computer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-10-04

Sikrer, at du har de rigtige kabler og stik til at tilslutte en computer skærm , printer og andet tilbehør kan være frustrerende for de uindviede , men en lille kendskab til køn terminologi kan hjælpe med at gøre processen enklere

Basics

Det køn en stik er nemt at afgøre . En mandlig stik har en eller flere fremspring , der par med en kvindelig beholder . Apparater har snore ender i en " mandlig "plug , som er monteret i " kvindelige " stikkontakt .

Identifikation

De fleste stik er mænd af design . Hovedtelefoner , mus , tastaturer og lignende opsige hos mandlige stik . Hvis stikket har tænderne , ben eller andre fremspring , er det mandlige . Ligeledes er de fleste beholdere ( også kaldet stik eller stikkontakter ) er kvinder .

Sikkerhed

Når du designer eller installere hardware , sikkerhed er altafgørende. Den kvindelige stik i den ene ende af en PC strømkabel er et glimrende eksempel : det sikrer , at hvis den udsatte tænderne af den mandlige stikket kan blive rørt , kan de ikke få strøm , forebygge risiko for stød .

Usage

Stort set alle beholdere ( USB, RCA , Ethernet ) på en computer er kvinder .

adaptere

Der er adaptere til ethvert behov , der giver brugerne mulighed for at ændre kønnet på given stik.


Previous:nothing Next:Hvordan kan jeg komprimere musik -filer til en dvd ? 

Kommentarer

Code:
change