hvordan du fjerner batterilåsen dækslet på en Compaq V2000

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-10-28

I standardkonfigurationen har Compaq Presario V2000 bærbar computer en seks -cellers batteri giver mulighed for en maksimal løbe tid på ca tre timer. Efter nogen tid ejer den bærbare computer , dog kan du opleve, at batteriet ikke længere nærmer sig denne mængde køre tid , fordi dens kapacitet er blevet reduceret med alderen . For at gøre tingene mere forvirrende , er V2000 batteriet fjernes ved hjælp af en usædvanlig svingende bevægelse , der kan være ukendte for nogle . Fjern batteriet på din Compaq Presario V2000 at erstatte den med en ny seks-cellers batteri eller en valgfri opgraderet tolv-celle batteri .
1 .
Vend V2000 over , så bunden af maskinen vender opad . Hvis computeren er tændt eller i standby -tilstand , skal du kontrollere , at den er forbundet til en stikkontakt . Ellers vil du miste det arbejde gå tabt , når batteriet er fjernet . Batteriet for V2000 er placeret på samme side som den bærbare computer hængslet . Umiddelbart under det udløseren , en lille plastik fane .
2 .
Flyt plast frigørelseslåsen indtil batteriet springer ud af bagsiden af den bærbare computer . Fortsæt med at holde låsen .
3 .
Swing batteriet mod ydersiden af V2000 at fjerne det fra den bærbare computer kroppen . Batteriet kan nu løftes væk fra V2000 .
4 .
Installer en ny eller ekstra batteri ved at udføre disse trin baglæns .

gode råd og advarsler


  • Hvis batteriet til din Compaq Presario V2000 har en etiket starter med A0 , L0 , L1 eller GC , kan det være genstand for en tilbagekaldelse på grund af sikkerhedsmæssige bekymringer . Undersøg på linket under " Ressourcer "for mere information og for at fastslå , om du kan have ret til en gratis erstatning .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere ram hukommelse på en Dell Inspiron 1100     

    Kommentarer

    Code:
    change