hvordan man skaber et virtuelt drev til at indlæse fra et flash-drev

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-01-03

Du kan oprette en " virtuel " harddisk ved hjælp af et flashdrev , at Windows-baserede computer vil se som bare en anden harddisk , når den er indsat i en USB- port . Det tager kun et par minutter til at skabe de nødvendige kommandoer , og Windows-baseret operativsystem , vil ikke blive skadet på nogen måde ved at gøre dette . Størrelsen af din virtuelle drev vil kun blive begrænset af , hvor meget hukommelse der er i flashdrevet

Du skal bruge: .
Windows -baseret computer


1
.
Indsæt flashdrevet i en USB -port på den Windows-baserede computer . Gå til " Start " Computer " og vælg USB- drev ikon i venstre kolonne i vinduet , der vises . Højreklik på USB- drevets ikon og vælg " Format " fra pop-up -menuen .
2 .
Vælg " Fat 32 " i pop-op-menuen under " File System " i det vindue , der vises . Klik på " Start ". Klik på " OK " i " Bekræftelse " vindue, som vises . Klik på " OK " i " Formatering gjort "vinduet , når den vises .
3 .
Højreklik på ikonet for flashdrevet . Vælg " Egenskaber " i pop-op-menuen .
4 .
Klik på " ReadyBoost " fane i det vindue, der vises . Marker afkrydsningsfeltet for at aktivere " ReadyBoost "valgmulighed . Indtast mængden af ledig plads på flash- drev ( minus den 512K , som er nødvendig for at køre programmet) i teksten kolonnen ved siden af " Space "-fanen .
5 .
Luk vinduet ved at klikke på " OK ". Kopier de filer, du vil køre fra den virtuelle drev til flashdrevet .

gode råd og advarsler


 • Rens USB -stikket på flash- drev med en ru klud regelmæssigt for at holde støv og snavs fra at komme ind i stikket .
 • flashdrevet skal have mindst 1 gigabyte hukommelse , hvis det skal bruges effektivt som et virtuelt drev .


 • Previous:nothing Next:Hvordan scanner jeg fra min HP printer til min pc ?   

  Kommentarer

  Code:
  change